Kismenők Luppinger Attila szereplő RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Rtl Klub Kismenők című műsorának sztárja, a gitárvirtuóz Luppinger Attila egyelőre fiatalnak érzi magát a csajozáshoz. Tanul és gyakorol, ez a két fő dolog, amire koncentrál a tini.

Németh Máté kollégánk a Kismenők sztárjával, Luppinger Attilával készített interjút. A többi között a csajozásról is faggatta a tinit, aki elmondta, hogy egyelőre a tanulásra és a rengeteg fellépésre koncentrál,

jelenleg nem fér bele az idejébe egy barátnő.

A tévében való szereplés óta fantasztikus felkéréseket kap, amiknek igyekszik eleget tenni, ezért a suli is kicsit háttérbe szorul néha, de mindent megtesz annak érdekében, hogy mindkét fronton helyt tudjon állni.

Reese Witherspoon a legmenőbb sztármamihttp://www.life.hu/sztarok/20161025-reese-witherspoon-igy-koszontotte-nagyfiat-nagyon-meno-a-sztarmami.htmlA szexi színésznő bámulatos formában van. A hollywoodi sztár bár már elmúlt 40 éves, alig néz ki húsznak. TV + Sztárok--Kirabolták és megfenyegették Zalatnay Cinithttp://www.life.hu/sztarok/20161025-zalatnay-cinit-egy-benzinkuton-raboltak-ki-majd-meg-is-fenyegettek.htmlZalatnay Cini boldog volt, hogy végre lányával tölthette a hétvégét. Ám a boldogság hamar rémálommá vált... TV + Sztárok--Rubint Réka csodát tetthttp://www.life.hu/sztarok/20161025-rubint-reka-facebook-kozossegevel-egyutt-csodat-tett.htmlRubint Réka közösségi oldalán mesélte el, milyen találkozásban volt része a hétvégén. Egy idős hajléktalan bácsival hozta össze a sors, akivel beszédbe elegyedett. A bácsi felfedte Réka előtt legféltettebb titkát, egyetlen vágyát, a fitneszlady pedig teljesítette.... TV + Sztárok--Vásáry André szerint nem kedvelte őt a zsűrihttp://www.life.hu/sztarok/20161024-vasary-andre-esett-ki-a-sztarban-sztar-cimu-musorbol-beszolt-a-zsuritagoknak.htmlA Life.hu riportere a vasárnapi Sztárban sztár kiesőjével, Vásáry Andréval készített interjút. A komolyzenében jártas énekes elmondta, hogy kicsit szomorú a kiesés miatt, és azt is hozzátette, hogy szerinte őt a zsűri nem kedvelte sosem. Majka beszólását pedig nem tudta mire vélni... TV + SztárokOrigoVV Vivien arca teljesen megváltozott- ijesztő lett a villa szőke unikornisahttp://www.life.hu/sztarok/20161024-vv-vivien-ijeszto-arcat-is-megmutatta.htmlVV Vivien ezúttal nem unikornisként repkedett a luxusbörtönben; egy sokkal ijesztőbb karaktert öltött magára- akár egy ördögűzős film főszerepét is megkaphatná... TV + Sztárok--Havas Henrik házasságáról mesélt - 44 éve él feleségévelhttp://www.life.hu/sztarok/20161021-havas-henrik-maganeleterol-meselt-felesegerol-is-elarult-nehany-titkot.htmlHavas Henrik mostanában szinte minden nap szerepel valamelyik bulvársajtó hasábjain. Hol Hajdúnak szól be, hol egyéb kijelentéseivel haragítja magára az embereket. Ezúttal viszont Joshi Bharat műsorában kendőzetlen őszinteséggel mesélt magánéletéről és feleségéről, Havasnéról. TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.