Lealázták Kasza rajongói Pásztor Annát: "A gyerekek megijednek tőle"

Fotó: Adrián Zoltán - Origo -
Star Academy Kasza Tibor Pásztor Anna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy megírtuk, Kasza Tibi posztban reagált Pásztor Anna Star Academyven tett megjegyzésére. Az énekesnőt azonban nem kímélték a Kasza-fanok, de azért Tibi is kapott hideget-meleget. A kommentekből válogattunk. 

A TV2 tehetségkutatójában Balog Brigi és Kertész Iván az egykori Crystal slágerét énekelték, Anna pedig degradáló megjegyzést tett az együttesre. Kasza posztolt, a követői - legalábbis a legtöbben - melléálltak.

"Ebben egyet értek Veled, akkoriban ez volt többek közt a kedvenc dalom, még ma is megállok ha meghallom és megdobban a szívem!"

"jaj szörnyű ez a(nő?), jobb lenne mindenkinek, ha keveset mutatkozna a képernyőkön, a gyerekek megijednek a látványától. Szörnyű, borzalom."

"Mit vártál egy ilyen művésznőtől? Elég csak ránézni... nem véletlen nem nézem a műsort."

"Inkább csak szomorú, hogy nem vagyunk sehol tekintettel a másikra. Valahogy ma ez "dívik", hogy oda szólogassunk... Lehet, hogy Annának esetleg fel sem tűnt, mert poénos akart lenni... Picit kellene figyelnünk egymásra!"

Fotó: Adrián Zoltán - Origo

"Ez a Pásztor Anna kinézetre kritikán aluli,és a művészetére se tudok mit mondani,mert az nincs neki!!"

"Csak a harsány extravagáncia az amire emlékezni lehet,más semmi /ez viszont taszító/"

"Ki az a Pásztor Anna? Az év legsilányabb és legkevésbé nézettebb műsorában zsűrizik? Sajnos csak ebből és a kinézetéről tudom megítélni."

"Hát sajnálatos,hogy azért mert "nem az ő világa"nem is tudja értékelni.Csalódtam Annában, többre tartottam...eddig."

Persze nem mindenki adott Tibinek igazat, volt, aki Anna mellett foglalt állást a történetben:

Fotó: Polyak Attila - Origo

"Kasza Tibi szerintem meg koszond meg a TV2 nek es Annanak, hogy az amugy teljesen elfeledett/ismeretlen semmitmondo szamod nezettsege ezzel a 4000 ujabb megtekintessel megduplazodott ;) Amugy meg Anna ertekeivel ellentetben egy tartalom nelkuli ures ontelt nagyarcu ripacs vagy aki altalaban mindenkit fikaz a kritikat meg sem birja, mellesleg Anna minden fellepes utan leveszi a bohoc maszkot mig a tied orokre fent maradt."

"azért a kommentelők utánanézhetnének, hogy kit senkiznek le... Pásztor Anna egy alternatív zenész, aki már nagyon-nagyon sokat letett az asztalra, csak mivel nem szerepelt eddig ezzel a TV-ben, senki sem hallot róla... lehet mindenkinek véleménye, neki is megvolt, de ez az ordító tudatlanság elszomorító"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.