Rajongói ostrom várta az X-faktor versenyzőjét

Forrás: Nánási Pál/RTLklub -
X-Faktor rajongók Gorbunov Dmitrij
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tini lányok hemzsegtek a tehetséges Gorbunov Dmitrij körül.

Az egyik pesti bevásárlóközpontban lehetett személyesen találkozni a X-Faktor versenyzőivel, akik egy üzlet nyító rendezvényére érkeztek. A békés fellépés, fotózkodás és dedikálás helyett egyáltalán nem várt események történtek.

GorbunovDmitrij x-faktor Forrás: Nánási Pál/RTLklub

A 24 éves Dmitrij megjelenését tini lányok sikongatása követte. Az énekes először a színpadra lépett, majd lesétált a rajongók közé, akik papírfecniket toltak az arcába, hogy autogramot szerezhessenek imádott versenyzőjüktől. A fiatal férfi egy darabig meglepetten sodródott az árral, egy darabig még mosolygott, majd nagyjából fél óra elteltével érezte, hogy

ki kell szabadulnia

a lányok levegőtlen szorításából. Végül az üzlet dolgozói segítettek a fiatal énekesnek, hogy távozni tudjon a helyszínről.

„Soha nem gondoltam volna, hogy ennyien kíváncsiak rám, és ennyien szeretik, amit csinálok" - nyilatkozta a Blikknek. Ám a rajongók tömegén túl az egyik legfontosabb számára a nagypapája támogatása, akivel együtt élnek Szegeden. Ő az énekes legszigorúbb kritikusa, igyekszik minden tanácsát megfogadni.

Az csatorna számított a rajongók hadára, így az összes X-Faktorhoz kapcsolódó rendezvényen, a lakóhelyükön és az élő show-k ideje alatt is jól felkészült biztonsági rendszerrel gondoskodnak a rendről.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.