Megható: David Beckham közös fotóval gyászolja nagymamáját

Forrás: AFP -
nagymama halál David Beckham fotó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szívszorító fotót tett közzé David Beckham, a rajongói pedig azonnal megvigasztalták a sztárt. Az egykori focista elhunyt nagymamájára emlékezett, aki 3 évvel ezelőtt távozott az élők sorából. "Minden egyes nap hiányzik" - írta a közös képhez.

Még mindig hiányzik David Beckhamnek a nagymamája. Hiába telt már el 3 év azóta, hogy elhunyt, az idő még nem gyógyította be a sebeket. Az egykori focista egy megható képpel, és néhány szívszorító gondolattal emlékezett meg a szeretett nagyiról.

David Beckham elhunyt nagymamájára emlékezett Forrás: AFP

"3 évvel ezelőtt elvesztettem a nagymamámat, valakit, aki nagyon erős és különleges ember volt számunkra... Ez a fotó életem egyik legbüszkébb napján készült: ő, aki annyira szerette a királyi családot el tudott velem jönni nagypapámmal együtt a palotába, amikor átvettem az elismerésemet. Minden egyes nap hiányzik" - írta David Beckham a fotóhoz, a követői pedig egyből vigasztalni kezdték a sztárt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.