Hatalmas hajjal született a szingapúri kislány - így néz ki most

Forrás: Dreamstime -
haj kislány News
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hihetetlen, de a szingapúri kislány tényleg úgy fest, mint egy hús-vér baba: ennek legfőbb oka a gyermek figyelemreméltó hajkoronája. 

A kis Heather Serna édesanyja mostanában már nem szefizik gyermekével, mert korábban túl sok gonosz megjegyzést kapott: egyesek szerint ugyanis a kislány parókát visel, mert lehetetlen, hogy az igazi haja legyen ekkora.

Pedig mindez igaz:

a szingapúri gyermek haja már pár hónaposan 15 centi hosszú volt, most pedig egy egész óra kell a megszárításához.

Hatalmas hajjal született a szingapúri kislány - Illusztráció Forrás: Dreamstime

Heather most már 21 hónapos, nagyon cuki, és odavan azért, ha fotózzák őt. Ez pedig gyakran megtörténik, hiszen a kislány elég különlegesen fest óriási loboncával - a Daily Mail-en megnézheted a róla készült képeket.

A lány születésekor a szülei, Nina és Henry nem gondolták, hogy bármi furcsa lenne a gyerekkel, egészen addig, amíg vadidegenek el nem kezdtek álmélkodni a lány haján. Mindkét szülőnek kifejezetten vékonyszálú a haja, viszont Henry testvérének, Vonának nagyon erősek a tincsei - valószínűleg tőle örökölhette a pici lány a különleges adottságát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.