Mindannyian szeretnénk azt hinni, hogy kedvenc sztárunk nemcsak a filmekben, de a való életben is roppant kedves. Ám a látszat néha csal! Számos hollywoodi hírességről terjednek olyan történetek, amelyek felfedik valódi énjüket. A következő összeállításunkban olyan ismert embereket vettünk górcső alá, akik már többször is csináltak botrányt egy-egy forgatás alatt. 

Shia LaBeouf

A 30 éves LaBeouf évek óta szerepel azon a képzeletbeli listán, amelyen a legbalhésabb színészek találhatók. A fiatal tehetségnek még Harrison Fordot és Steven Spielberget is sikerült magára haragítania, miután leszólta a közösen forgatott Indiana Jones-filmjüket. A Transformers-filmek sztárja először 2013 februárjában mutatta meg balhés oldalát, amikor faképnél hagyta a Broadway-n futó Árvák című darab próbáit, miután nyilvános vitába keveredett a darab rendezőjével. De ez nem minden! A Twitter-oldalán egy igen durva mondattal próbálta megalázni a kollégáit: "A színház nem a nagyoknak való, hanem a söpredéknek." 

A fiatal tehetségnek még Harrison Fordot és Steven Spielberget is sikerült magára haragítaniaForrás: AFP

 

Katherine Heigl

Bár a 37 éves szőke bombázó legtöbbször egy igen szerethető karaktert alakít a filmvásznon, a való életben egy igazi fúria. A hírek szerint nagyon nehezen bújik elő a lakókocsijából, emellett állandóan megkérdőjelezi a forgatókönyvet. A színésznőnek számtalan rossz szokása van, amelyekkel az őrületbe kergeti a munkatársait. Katherine egyébként a sajtó elől sem rejti véka alá a véleményét: a Felkoppintva szerinte szexista, a Grace klinika című sorozatról pedig azt mondta, hogy az alkotás rossz írói miatt soha nem fogják Emmy-díjra jelölni a produkciót. Ehhez képest 2007-ben a műsor megkapta az elismerést. 

A színésznőnek számtalan rossz szokása vanForrás: AFP

Teri Hatcher

Bár a tévében úgy tűnt, hogy a Született feleségek sztárjai imádják egymást, a forgatásokon alig szóltak egymáshoz. A sorozat alkotója, Marc Cherry szerint ez nem véletlen, hiszen Teri "a leggonoszabb nő a világon". A színésznőt kolléganői sem szerették túlságosan, ami a show végeztével ki is derült: Eva Longoria, Marcia Cross, Felicity Huffman és Vanessa Williams ugyanis közös búcsúajándékkal lepték meg a stábtagokat, Hatchert azonban kihagyták a szervezésből, sőt a neve a mellékelt üdvözlőkártyán sem szerepelt. 

A színésznőt kolléganői sem szerették túlságosanForrás: AFP

Jennifer Aniston

Mi nem igazán csodálkozunk a dolgon, hiszen egy igazi világsztárról beszélünk. A hírek szerint Aniston sosem vegyül a stábtagokkal, sőt miközben mások leülnek egymással beszélgetni, addig a színésznő elvonul a luxuslakókocsijába. Továbbá a színésznő azt is elvárja, hogy saját fodrásza is mindig vele utazhasson a forgatásokra, ami heti tízmillió forintnak megfelelő összegbe kerül a stúdiónak. Emellett Jennifer imád félmeztelenül flangálni, melyet a forgatásokon sem hajlandó mellőzni. 

A hírek szerint Aniston sosem vegyül a stábtagokkalForrás: AFP

Christian Bale

A 42 éves Oscar- és Golden Globe-díjas brit színész roppant szigorúan veszi a munkáját. Sok stúdió nem szeret együtt dolgozni vele, mivel lobbanékony természete sokszor megijeszti a körülötte dolgozó embereket. A színész továbbá izgalmasnak tartja az erőszakot, és úgy véli, hogy sokszor ez a megoldás a problémákra. A sztár egyébként a sajtóval sem kedvesebb: utál interjút adni, így nagyon nehezen lehet belőle "kipréselni" egy normális nyilatkozatot. 

Utál interjút adniForrás: AFP
Ők a világ leggazdagabb sztárjai – repkednek a milliárdok
Ezek a világsztárok rengeteget dolgoznak, ám munkájuk sokszorosan megtérül: több milliárd dollárt tudhatnak a számlájukon évente. Íme, a legjobban kereső celebek listája.