Törőcsik Mari viszonyairól vallott: akkor is voltak, amikor férjnél volt

Forrás: MTI/Kallos Bea -
házasság Törőcsik Mari viszony Bodrogi Gyula
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem mindennapi élete volt Törőcsik Marinak, erről a hamarosan megjelenő könyvéből mindenki értesülhet. A színművésznő szerelmeiről is őszintén vallott, a megcsalásokról és futó kalandokról szintén. Bodrogi Gyulával a házasságuk alatt mindig tudták, hogy mikor van a másiknak szeretője, de nem csináltak belőle problémát.

Törőcsik Mari meglepő őszinteséggel beszél kapcsolatairól a hamarosan megjelenő könyvében. A színművésznőnek több férje is volt, köztük a második Bodrogi Gyula, akivel mint kiderült, eléggé nyitott kapcsolatban éltek. Törőcsik Mari elmondta, hogy nagyon boldogok voltak együtt, és nem féltékenykedtek egymásra sem a magánéletben, sem a színházban.

Törőcsik Mari nyitott házasságáról mesélt Forrás: MTI/Kallos Bea

"Gyulával mindig tudtuk, hogy mikor van a másiknak valakije. Azt mondtuk, hogy amíg a legfontosabbak vagyunk egymásnak, addig ez nem számít.

Mi nem szeretőt tartottunk, hanem futó kalandjaink voltak. Egy éjszaka, és kész.

Aztán jött Voith Ági, és akkor megéreztem, hogy ez más. Gyula sem tagadta" - idézi a Blikk Törőcsik Mari szavait, aki azt is elmesélte, hogyan szakítottak egymással. "Este a Katonában játszottam, nekik nem volt előadásuk. Mondtam Gyulának, hogy minek keresne valami ócska szobát, menjenek fel hozzánk, aztán majd előadás után találkozunk a Fészekben. Ülök ott, várok, nem jön. Hazatelefonálok, Gyulám, hát én itt vagyok. Motyog valamit. Igen, igen, mindjárt indulok. Fél 1 körül érkezett meg.

Megyek, hogy beszállok előre, ahol ülni szoktam. Azt mondja, hátra szállj, mert elöl Ági alszik.

Ez már nemigen tetszett nekem. Megyünk a kocsival, át az Erzsébet hídon, és ahogy jövünk le a hídról, ott, ahol nem lehet megállni, megszólalok. Gyulám, álljál meg, kérlek. 'Pont itt?'; 'Pont itt!' Megáll, kiszállok. 'Szervusz'; 'Szervusz'. Ez volt a vége. Elváltunk" - idézte fel Törőcsik Mari a történetet, aki akkor Tordy Géza lakásában aludt. Vele 3 évig tartott a kapcsolatuk, ugyan nem házasodtak össze, de Törőcsik Mari őt is a férjei közé sorolja.

Varnus Xavér és Törőcsik Mari szerepelnek egymás végrendeletében

A napokban jelenik meg a Törőcsik Mari életét bemutató könyv, amelyből kiderül, hogy milyen temetést szeretne a Nemzet Színésze. Pontosan leírja, mit kíván, és ebben Varnus Xavérnak is lesz szerepe: ő fog orgonálni. Törőcsik Mari végrendeletében tehát szerepel a művész, de most kiderült, hogy ez fordítva is igaz! Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.