Minden eszközzel keresik a családokat: Máté Kriszta kulisszatitkokról vallott

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
kulissza Keresem a családom Máté Krisztina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hihetetlenül megindító műsor a Keresem a családom, amelynek producere, Máté Kriszta elárult pár kulisszatitkot a háttérben zajló eseményekről. Elmondta, milyen eszközökkel próbálnak rábukkanni azokra, akik hiányoznak szeretteiknek. Minden követ megmozgatnak, de olykor ők is kudarcot vallanak.

Rengetegen keresik meg a Keresem a családom stábját, sok olyan ember van, aki rég szem elől tévesztette azt, akit szeret, de meg akarja találni. Máté Kriszta, a műsor producere elárulta, milyen eszközöket alkalmaznak, hogy újra egyesíthessék az elszakadt hozzátartozókat. Minden követ megmozgatnak, de még így is sokszor vallanak kudarcot.

Máté Kriszta vallott a Keresem a családom kulisszatitkairól Fotó: Szabó Gábor - Origo

Sajnos ők sem találnak meg mindenkit. "Azok a történetek, amik láthatóak a képernyőn, tehát amiket be is tudunk fejezni, az a történeteknek csak egy töredéke" – árulta el többek között Máté Kriszta, aki azt is elmondta, mi kell ahhoz, hogy egyáltalán beinduljon a keresés.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.