A nyár fordulópont elé állította Puskás Petit és szerelmét. Úgy tűnt, hogy az elkövetkező időket már nem együtt fogják tölteni.

A nyári szezon komoly megpróbáltatások elé állította Puskás Petit és párját, Eke Angélát. Amíg Peti az X-Faktor mentoraként meghallgatásokon vett részt, és turnékra járt a The Biebers nevű zenekarával, addig Angéla szomorú magányában töltötte a vakációját, ugyanis a színésznőnek pont ebben az időszakban zárult le a színházi évada, így nem is tudta magát mivel lekötni. Ahogy teltek a hetek, egyre inkább úgy érezte, hogy tiszta vizet kell önteni a pohárba.

Puskás Peti nőnapi meglepetése szerelmének, AngélánakForrás: Redlemon

„Mi értelme a kapcsolatunknak, ha alig tudunk találkozni?"

A beszélgetés során Peti megértette, hogy ha nem változtatnak a helyzetükön, akkor könnyedén elveszítheti szerelmét. Angéla is ugyanígy érzett, meg volt ijedve a jövőtől. Saját bevallásuk szerint az érzelmeik semmit nem változtak egymás iránt, csak a sok munka elsodorta őket egymástól.

Szabadúszóként Petinek muszáj megragadnia a felkínálkozó lehetőségeket, mert olyan időszaka is volt már a múltban, amikor egyáltalán nem kapott felkéréseket. A kapcsolatuk elemzése után arra jutottak, hogy a jövőben a saját életükre fogják fektetni a hangsúlyt, mert késbbb családot is szeretnének.

Puskás Péter és Eke AngélaForrás: RTL Klub

Megállapodtak, hogy annyi időt töltenek együtt, amennyit csak lehet. Lopott 5 percek, 1 órák is számítanak, és esténként, akármennyire is fáradtak, szakítanak időt arra, hogy beszélgessenek. Megismerkedésük is romantikus volt, mert Peti egy hónapig udvarolt, mire Angéla beadta a derekát egy személyes találkozóra. Már az első randin kiderült, hogy őket egymásnak szánta az ég. „Egyértelműen Angélával képzelem el a jövőt" - vallotta be az énekes a Meglepetés magazinnak.

A 31 éves férfi nagyon szerencsésnek érzi magát, hogy szakmabeli párt talált magának, mert szerinte egy civil életet élő nő nem lenne vele ennyire toleráns.