homoszexuális John Travolta Charlie Sheen Simon Cowell sztárok Leonardo DiCaprio Will Smith
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár a világon több millió nő rajong értük, a hírek szerint nem teljesen azok, akinek mutatják magukat. Néhányuknak felesége és családja is van, ám van egy életük, melyet titkolnak a nyilvánosság elől. Íme, pár hollywoodi sztár, akiről régóta rebesgetik, hogy valójában a saját neméhez vonzódik. 

Leonardo DiCaprio

A 42 éves Oscar-díjas és többszörös Golden Globe-díjas amerikai színész igazi álompasinak számít a tengerentúlon. Ám egyes internetes források szerint nem véletlen, hogy Leonardo DiCaprio minden egyes barátnőjével szakít hosszabb-rövidebb idő után. A pletykák szerint ugyanis a népszerű színész valójában régóta a férfiakhoz vonzódik, méghozzá egy régi barátjához, Lukas Haashoz. A szintén színész férfival több mint tíz éve elválaszthatatlan barátok.

Leonardo DiCaprio állítólag egyetlen barátnőjével sem került intim viszonyba Forrás: AFP/Angela Weiss

A források szerint Leonardónak egyetlen barátnőjével sem volt intim viszonya,

mindössze fedőtörténetet biztosítottak a homoszexuális sztárnak, akivel titoktartási szerződést is kötöttek, hogy soha ne derüljön ki a valóság. A színésszel kapcsolatosan többször felröppent már a pletyka, hogy homoszexuális.

John Travolta

Bár a világhírű színész és felesége, Kelly Preston már 25 éve házasok, a hírek szerint ez csak egy álca. Travolta valószínűleg azért nem merte felvállalni a dolgot, mert a szcientológia egyház tagja, akik nem támogatják a homoszexualitást. Az évek alatt azonban több szeretője is felbukkant, akik örömmel nyilatkoztak a sajtónak. Ezek közül a leghíresebb az expilótája, Doug Gotter, aki hat évig volt a szeretője a színésznek.

John Travoltának egyik expilótájával is viszonya volt Forrás: AFP/Mike Coppola

Róluk nyilvánosságra került egy közös fotó is, amely nagy port kavart akkoriban.

Később újabb hat férfi jelentkezett, akik állítólag lefeküdtek a sztárral: köztük két masszőr, egy filmes dublőr, valamint a volt gyerekfelügyelőjük, Jeff Kathrein. A National Enquirer azt is kiderítette, hogy Travolta az évek alatt összesen 240 millió dollárt költött arra, hogy a szeretői csendben maradjanak.

Will Smith

A 48 éves Will Smith és felesége, Jada Pinkett Smith házassága régóta válságban van, méghozzá a jóképű sztár hűtlenkedései miatt. A színész nemrég igen kellemetlen helyzetbe került, ugyanis egyik férfi szeretője megfenyegette, hogy kitálal a viszonyukról, ha nem fizet neki kétmillió dollárt. Duane Martin a hírek alapján a számítógépén tartja azokat a bizonyítékokat,

melyek alapján egyértelmű, hogy volt szexuális kapcsolat közte és a színész között.

Will Smith-t egyik férfi szeretője már meg is fenyegette, hogy kipakol a sajtónak Forrás: AFP/Alberto E. Rodriguez

A portál szerint a sztár csalódott a barátjában, és inkább kifizette az összeget, mielőtt kitört volna a botrány.

Charlie Sheen

Egy évvel ezelőtt bombaként robbant a hír, miszerint Charlie Sheen HIV-pozitív. Azóta több elképesztő dolog is kiderült róla, és egyszer sem tagadott a sajtó előtt. A Radar Online forrásai szerint Sheen korábban több tízezer dollárt költött arra,

hogy sztriptíztáncosokkal és pornósokkal múlassa az időt, sőt férfiaknak is fizetett egy-egy estéért.

Charlie Sheen férfiaknak is fizetett, hogy vele töltsék az estét Forrás: AFP/Frederic J. Brown

De ez még nem minden! A sztár állítólag egy ismert meleg hollywoodi férfival találkozgatott, sőt a vad éjszakákról házi szexvideókat is készítettek.

Simon Cowell

A brit X-Faktor zsűritagja és kitalálója mindig is védte a magánéletét. 2010-ben kerültek nyilvánosságra az első olyan hírek, melyekben az volt olvasható, hogy Cowellnek bár menyasszonya van, mégis melegbárokba jár.

Simon Cowell – állítólag – szintén megfordult melegbárokban Forrás: AFP/Andrew Cowie

A férfi állítólag szaunákba járt férfiakat felszedni, akikkel hónapokig viszonya volt.

Az 57 éves sztár többször is elmondta, hogy a kinézete és a nemi irányultsága egyáltalán nem befolyásolja a karrierjét, emellett a tévés és zenei iparban nem aszerint ítélik meg az embereket, hogy a férfiakat vagy a nőket szeretik-e.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.