Jakupcsek Gabriella sokat tűrt a kapcsolataiban

Forrás: Zih Zsolt -
házasság műsorvezető párkapcsolat Jakupcsek Gabriella
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A műsorvezető elárulta, hogy szerinte mitől lesz jól működő egy házasság.

Jakupcsek Gabrielláról azt már mindenki tudja, hogy rendkívül kitartó a karrierje terén, de a párkapcsolati beállítottságáról ritkán esik szó. Saját bevallása szerint sokáig gyűjtögeti magában a gondolatait, hosszú ideig képes csendben tűrni.

Jakupcsek Gabriella boldog házasságban él már 24 éve Forrás: Zih Zsolt

"Nem vagyok az a típus, aki folyamatosan kiadja magából a feszültséget" – mesélte a hot! magazinnak a műsorvezető. Viszont ha egyszer betelik a pohár, akkor onnan már nincs visszaút az 53 éves nő életében.

Gabi szerint egy jó kapcsolat alapját az elfogadás képezi. Természetesen nem kell feladnunk magunkat a másik kedvéért, inkább csak

meg kell tanulnunk alkalmazkodni a másik emberhez.

Jakupcsek Gabriella szerint tudni kell alkalmazkodni egymáshoz Forrás: TMC

Első házasságában is lojális volt, akár csak a mostaniban. Véleménye szerint egy párkapcsolatban akkor lehet harmónia, ha nem okozunk fájdalmat egymásnak. Talán ez lehet a titka az immáron 24 éve tartó boldog házasságának is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.