Így csináljuk mi! Bugyivillantás, elírás, sírás élő adásban: 2016 tévés bakijai

tévés baki Star Academy Szebeni István sztárok villantás Marsi Anikó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem telhet el év tévés bakik nélkül: így volt ez 2016-ban is. Volt minden, ami kell: névelírás, bugyivillantás, sírás - semmi sem maradhatott el az élő adásokból. Íme néhány emlékezetes magyar tévés baki az idei évből. 

Bakikkal indított a Star Academy

Nem kevés baki volt a TV2 műsorában, de ez nem is csoda, hiszen eleinte naponta nézhettük az énekeseket. Kezdjük mindjárt azzal, hogy Pásztor Anna egyszer elejtette, szerinte a versenyzők a villában laknak...Csak nem túl sok ValóVilágot nézett az énekesnő? A show-ban a villantás sem maradt el: az egyik legemlékezetesebb Gór Nagy Erikához fűződik: az énekesnő igencsak beleélte magát az egyik produkciójába.

Sajnos azonban volt, hogy hanghiba is becsúszott élő adásban: ez történt Bene Barbara produkciója alatt, így a lánynak ismét el kellett énekelni Péterfy Bori dalát, a Hajolj bele a hajamba című slágert.

Növényi Norberten kifogott egy dal a Nagy Duettben

A mackós magyar sztár Nikával kezdte volna énekelni a Nagy Duett színpadán a Bye Bye Szása című dalt, de valamiért nem kezdett neki a produkciónak. "Azt hittem adáskimaradás van, amikor kimaradt a szöveg. Nem vagy rutinos, egy profi beleteszi a kellékbe, azaz a tányérba a szöveget, ha már nem tudja" – mondta Szulák Andi a történtek után.

Elírták Vujity Tvrtko nevét

A különleges nevekkel még a sokat látott tévés szerkesztőknek is meggyűlik a baja olykor-olykor. Vujity Tvrtko a TV2-től való kirúgását követően a Duna TV-ben kapott saját műsort, erről beszélgettek vele. A szerkesztők pedig hibázhattak, mert Trutykónak írták le a riporter nevét.

Vujity Tvrtko Forrás: MTI/Szigetváry Zsolt

Szebeni István elpityeredett

Sok megható percet okoztak a nézőknek a Kismenők, különösen a győztes, a 11 éves Szabó Bence. A fiú a győzelme után a Mokka vendége volt, ahol elmondta, rengeteg fájdalmat élt át korábban, és megkönnyezte sikerét. A szavak hallatán az egyik műsorvezető, Szebeni István is elpityeredett, a reggeli műsor nézői pedig igen megható pillanatoknak lehettek tanúi.

Marsi Anikó is bakizott

A nemrég visszatért tévés a híradóban hibázott, méghozzá egy mondaton belül kétszer is. Az élő adásoknak pontosan ez a veszélye, hogy nem lehet a kimondott szavakon javítani. Anikó egyébként vérprofin oldotta meg a botlásokat, és mintha mi sem történt volna, úgy folytatta a hírek felolvasását.

Meszes Boglárka, az MTVA műsorvezetője és a "népszopás"

Meszes Boglárka, az MTVA műsorvezetője húsvéti felkonfjában bakizott egy hatalmasat, amikor is az ételszentelésről és persze a magyar népszopá, izé, szokásokról beszélt. A híradós gyorsan korrigált ugyan, de az égés sajnos elkerülhetetlen volt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.