Lemészárolt macskákat árusított nyúlhúsként egy férfi

Forrás: dustinwalkerphoto.com -
átverés mészárlás állatkínzás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kínai férfi otthon mészárolta le a macskákat, majd húsukat nyúlhúsként adta el az éttermeknek.

Csengtuban, Délnyugat-Kínában él az a férfi, aki nagyjából naponta 100 macskát végzett ki, és dolgozta fel a húsukat. Az otthoni vágóhídra szánt állatokat apró ketrecekben tartotta a kínai férfi, ami már önmagában is kínzásnak számít, ám az ő tette bőven túlszárnyalja ezt.

Huang Fuping lemészárolta a macskákat, majd átszámítva,

850 Ft/kilós áron árusította a macskahúst.

Az éttermeknek azonban minden alkalommal azt hazudta, hogy az ő portékája bizony nyúlhús – tudta meg a Mirror.

Macskákat árusított nyúlként egy kínai férfi (Képünk illusztráció) Forrás: dustinwalkerphoto.com

A kínai hatóságok november 23-án csípték nyakon a brutális gyilkost, kinek vágóhídján 2 tonna levágott macskahúst találtak, és még 49 élő állatot sikerült megmenteniük. Egy helyi lap írása szerint a szomszédok ugyan látták, hogy Huang Fuping sok macskával él együtt, de ők azt hitték, hogy a férfi állatbarát.

A történet legbizarrabb része, hogy mivel Kínában nincsenek állatjóléti törvények, előfordulhat, hogy a férfi megússza büntetés nélkül a házimacskák brutális lekaszálását. Ám az árusítással kapcsolatos megtévesztés miatt még megbüntethetik. A ketrecbe zárt állatokról készült videót itt tudod megtekinteni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.