Elveszett videojátékot keresett a brazil csapatot szállító gép személyzete tankolás helyett

Forrás: MTI/AP/Luis Benavides -
Brazil tankolás videojáték
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiderült, hogy a brazil futballcsapatot szállító repülőgép tragédiáját üzemanyaghiány okozhatta. Most arra is fény derült, hogy miért nem volt idő tankolni: az egyik focista elveszett videojátékát kereste a személyzet.

Kedden zuhant le Kolumbiában egy repülőgép, a fedélzeten a 9 fős legénység, illetve 72 utas utazott, köztük a dél-amerikai labdarúgó bajnokság döntős csapata, a Chapecoense is. Nem sokan élték túl a tragédiát, aminek oka nemrég került nyilvánosságra. Kiderült, hogy kevés üzemanyag okozhatta a szerencsétlenséget. Állítólag a pilóta tisztában volt a problémával, de azért nem jelezte, mert félt, hogy ő és a legénység is bajba kerülhet.

Elveszett videojátékot keresett tankolás helyett a gép személyzete Forrás: MTI/AP/Luis Benavides

A pilóta állítólag egyértelműen akkor sem jelezte a helyzetet, amikor már engedélyt kért elsőbbségi leszállásra. Csak pár perccel utána közölte, hogy fogytán van az üzemanyag. Az, hogy miért nem volt elegendő kerozin csak most derült ki.

Állítólag a repülőgép személyzetének azért nem volt ideje tankolni, mert az egyik focista elveszett videójátékát keresték.

Demerson Costa, a sérült hátvéd elmondta, a csapat számára fenntartottak egy csoportos Snapchat-csatornát, ezen keresztül kommunikáltak. Az életben maradt játékos elárulta, hogy utoljára arról írt a csoportba Chincho Di Domenico, a csapat technikai vezetője, hogy a gép személyzete az egyik focista videojátékát keresi, amit véletlenül az illető feladott a csomagjával együtt - írja a Daily Mail.

Az elhunyt futballista egy héttel a halála előtt tudta meg, apa lesz

Borzalmas repülőgép- szerencsétlenségben halt meg egy brazil focicsapat majdnem összes tagja. Hétfő este zuhant le a gép, amivel utaztak, mindössze ketten élték túl a csapatból a tragédiát. Nem volt ilyen szerencsés Tiago da Rocha Vieira nevű játékos, aki a halála előtt tudta meg, hogy apa lesz, de a gyermekét sajnos már nem láthatja... Olvasd el erről a Life.hu cikkét!
Megfagyott egy ember a kórház egyik épületébenhttp://www.life.hu/news/20161202-halalra-fagyott-hajlektalanra-bukkantak-gyorben.htmlHalálra fagyott emberre bukkantak a Petz-kórház területén. NewsThinkstockHalálos baleset történt a cirkuszi show előtthttp://www.life.hu/news/20161202-cirkuszi-eloadas-elott-olivier-rochette-eletet-vesztette.htmlAz előadást megelőző munkálatok során, baleset következtében veszítette életét az egyik dolgozó. NewsOrigoÚjabb több napos holttestet találtak, ezúttal a győri Petz Aladár Megyei Oktató Kórházbanhttp://www.life.hu/news/20161202-tobbnapos-holttestet-talaltak-a-gyori-petz-aladar-megyei-oktato-korhazban.htmlTöbb napos holttestre találtak rá a győri Petz Aladár Megyei Oktató Kórház sportházában. Nem ez az első eset, hogy hullára bukkannak egy klinikán, legutóbb a Jahn Ferenc Dél-pesti Kórházban fedeztek fel egy szintén több napos holttestet. News--Állítják: sokkoló fotókat árulnak eurómilliókért Schumacherrőlhttp://www.life.hu/news/20161201-a-sibalesetet-szenvedett-schumacherrol-fotokat-arul-allitolag-egy-ismeros.htmlPletyka vagy sem, a német In Touch magazin arról ír, hogy durván betörtek Michael Schumacher és a családja intimszférájába. Valaki lefotózhatta a nagybeteg sportolót, és most a képekkel házal. News--Meghalt a gyilkos aki a metró alá ugrotthttp://www.life.hu/news/20161201-kalapaccsal-olte-meg-feleseget-majd-a-metro-ala-ugrott-a-ferfi.htmlSzerda délelőtt K.István a metró elé vetette magát, miután feleségét brutálisan meggyilkolta. News--Alaposan megverte feleségét a férfi az esküvő utánhttp://www.life.hu/news/20161201-megverte-a-ferfi-a-nejet-a-lagzi-utan.htmlAzt hinnénk, hogy egy esküvő szinte mindig romantikus esemény, ám vannak elég sokkoló kivételek: nemrég egy férj a lagzin annyira helybenhagyta újdonsült feleségét, hgy a nőt kórházba kellett vinni. NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.