43 ezerszer erőszakolták meg Karla Jacinto mexikói nőt

Forrás: Youtube -
szexrabszolga nemi erőszak Mexikó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tizenkét éves korától kényszerítették prostitúcióra a mexikói nőt, akit összesen legalább 43000 ember erőszakolt meg. Karla Jacinto szerencséjére ki tudott menekülni a rabságból, ezért most emberjogi aktivistaként másokon segít, még Ferenc pápa is fogadta.

"Voltak, akik nevettek rajtam, mert sírtam. Inkább becsuktam a szemem, így nem láttam, hogy mit művelnek velem" - így emlékszik vissza Karla Jacinto azokra az időkre, amikor prostitúcióra kényszerítették. 12 évesen rabolták el őt, onnantól fogva egy valóra vált rémálom volt az élete. Naponta legalább 30 emberrel kellet ágyba bújnia 4 éven keresztül.

43 ezerszer erőszakolták meg Karla Jacintot Forrás: Youtube

Karla állítja, erőszakolói között egyenruhás rendőrök is voltak, ahogy bírák, papok és lelkészek is.

"Undorítónak tartottam őket. Mind tudták, hogy kiskorúak vagyunk.

Egyáltalán nem voltunk fejlettek, az arcunk pedig szomorú volt" - mondta a lány, akit botokkal, kábelekkel és lánccal is vertek, így kényszerítették rá a prostitúcióra. Őt 2008-ban mentették meg, de rengetegen vannak és voltak hasonló helyzetben. Ezért döntött úgy a most 24 éves nő, hogy emberjogi aktivistaként segít más szexrabszolgán. Fontosnak tartja, hogy felhívják a figyelmet a mexikói szexuális kereskedelemre, ugyanis a becslések szerint évente ennek 20 ezer nő esik áldozatul. Még Ferenc pápa is fogadta a lányt, hogy megvitassák a kérdést - írja a Mirror.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.