Édesanyja születésnapja alkalmából Shannen Doherty köszönetet mondott a nőnek, akitől rengeteg dolgot megtanult az életről. A többi között ezeknek köszönhetően viseli méltósággal borzasztóan súlyos betegségét a Bűbájos boszorkák sztárja.

A rák ellen küzd Shannen Doherty, és nem csinál titkot abból, milyen megpróbáltatásokkal jár a betegség. Hónapok óta vívja ádáz küzdelmét, amiről folyamatosan tájékoztatja rajongóit őszintébbnél őszintébb posztokban Facebook-oldalán.

Shannen Doherty, a rákbeteg sztár köszönetet mondott édesanyjánakForrás: Instagram/Shannen Doherty

A Bűbájos boszorkák sztárjának áttétes rákja van, de ennek ellenére életének minden pillanatát próbálja kiélvezni, és közben nem feledkezik meg azokról az emberekről sem, akik mindig mellette állnak.

Shannen Doherty hónapok óta küzd az áttétes rákkalForrás: Valerie Macon / AFP

Ilyen személy a színésznő édesanyja, aki a napokban ünnepelte születésnapját. Shannen Doherty természetesen őt köszöntötte legutóbb Facebook-oldalán, mélyen megható és őszinte sorokkal. "Boldog születésnapot az én gyönyörű anyukámnak, aki sokat tanított nekem az erőről, a méltóságról és a kegyelemről. Szeretlek anya!" - írta a sorozatsztár Facebook-oldalára, egy fotó kíséretében.