menyasszony tragédia News
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rémisztő baleset történt nemrég egy brazil esküvőn: a menyassony közvetlenül azelőtt halt meg, hogy odaért volna a saját esküvőjére.

A 32 éves Rosemeire Nascimento da Silva szerette volna meglepni az esküvő napján vőlegényét, Udirley Damascenot és 300 vendégüket. Helikopterrel érkezett volna a rendezvényre.

A nő azonban soha nem ért célba.

A menyasszony helikopterrel érkezett volna az esküvőjére Forrás: Globo News

A rendőrség még mindig nyomoz, mi okozhatta a helikopter lezuhanását. Egyelőre az tűnik a legvalószínűbbnek, hogy a rossz látási viszonyok miatt a helikopter fának ütközött, amiatt zuhanhatott le. Hiába értek ki hamar a helyszínre a tűzoltók, már nem lehetett mit tenni: a gép mind a négy utasa szörnyet halt.

A menyasszonon kívül életét vesztette a nő testvére, Silvano Nascimento da Silva,

a pilóta, és az esküvői fotós, aki egyébként hat hónapos terhes volt.

A helikopter összes utasa életét vesztette a szerencsétlenségben Forrás: Globo News

Az út mindössze 15 perc lett volna, és állítólag a pilóta is nagyon tapasztalt volt. A leendő férj sokkos állapotba került, amikor tudomást szerzett a tragédiáról.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.