Győrfi Pálnak és feleségének, Adrinak is mostanában van a születésnapja, így úgy döntöttek, hogy közös utazással ajándékozzák meg egymást.

10 évvel ezelőtt kezdődött Adrienn és Pál kapcsolata, majd 7 évvel később összeházasodtak. Azóta már 3 közös gyermeket nevelnek, nem csoda hát, hogy ritkán adódik alkalom a romantikázásra. Persze ez nem azt jelenti, hogy nem törődnek egymással, mert a mentőszóvivő szerint a mindennapi apró kedvességeken múlik minden.

„Mindkettőnk számára fontos, hogy folyamatosan meglepjük egymást. Egy virág, egy csoki, egy kedves üzenet" – mesélte Pali a Best Magazinnak.

Győrfi Pál és felesége romantikus közegben szülinapoztakForrás: TV2

Most azonban úgy döntöttek, hogy elutaznak egy romantikus hétvégére. A négy gyermekes édesapának nemsokára születésnapja lesz, Adriennek pedig a közelmúltban volt szintén születésnapja, ezért úgy gondolták van okuk a közös ünneplésre. Balatonra utaztak egy kellemes wellness szállodába, ahol egy kicsit kipihenhették az elmúlt időszak fáradalmait.

„Furcsa volt a gyerekek nélkül utazni, de a fantasztikus környezet gyorsan segített az ellazulásban. Még sosem koktéloztunk jakuzziban, itt pedig az ágyunk mellett állt a pezsgőkád" – avatott be minket élményeibe a férj.

Mindketten úgy vélik, ez a hétvége olyan volt, akár egy mini-nászút. Olyan jól érezték magukat, hogy talán az elkövetkező években is inkább közös élményre cserélik a drága születésnapi ajándékokat.