Sarka Kata felvértezte családját Hajdú új barátnőjével szemben

Forrás: Facebook/Sarka Kata -
Sarka Kata Hajdú Péter új kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ez már komoly: Kata felvilágosította a gyerekeket, hogy édesapjuknak bármikor új kapcsolata lehet.

Régóta húzódik a sztárpár körüli párkapcsolati tortúra, amely nem csak őket, hanem a baráti körüket is megviselte. Sokáig nem akarták elhinni, hogy az álompár valóban külön utakra tért, a legtöbben abban reménykedtek, hogy ez csak átmeneti hullámvölgy.

A jelen eseményei azonban ismét azt igazolják, hogy az egykor boldog házasok döntése véresen komoly. Arról is repesnek a hírek, hogy Hajdú Péter már meg is ismerkedett egy csinos hölggyel, akivel közös képet posztolt a szilveszteri buliból. Ugyanezzel a hölggyel ment síelni is az újév első napjaiban.

Sarka Kata és Hajdú Péter már biztosan nem térnek vissza egymáshoz Forrás: Facebook/Sarka Kata

Kata válaszul egy hosszabb posztot tett közzé a közösségi oldalán, melyben azt írja, hogy az élet őt igazolja, jó döntést hozott a válással. Kata később arról is beszélt, hogy anyaként kötelessége felkészíteni a gyerekeket lelkileg arra, hogy Péter mellett nem őt, hanem egy másik nőt fognak majd látni.

"Nekem a gyerekeim a legfontosabbak, és édesanyaként fontosnak tartom azt is, hogy Noncsit és Dávidot is felkészítsem arra, hogy az édesapjuk körül megjelenik egy másik nő, az életébe jön egy új szerelem. A napokban beszéltem velük erről, és úgy láttam, hogy ez megérintette őket. Gondoltam, hogy így fogadják, de mégis szükséges volt, hogy felvilágosítsam őket, hiszen a nyilvánosság előtt éljük az életünket, bármikor bárhol megjelenhet olyan cikk vagy kép, ami eljut hozzájuk, vagy a társaik szóba hozzák az edzésen vagy az iskolában. Sokkal jobb, hogy ha én készítem fel őket erre a helyzetre" - vallotta be a Borsnak az édesanya.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.