Mínusz 18 fokban tévedt el egy pár a Pilisben

Forrás: Thinkstock -
hideg túra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A központi segélyhívóra szombaton, 17 óra után pár perccel telefonált egy nő, hogy párjával a Pilisben eltévedt, írja a Police.hu. A kutatócsoportok elindultak megkeresni őket, de közben épségben visszataláltak a szálláshelyükre. 

A telefonáló elmondta, Csongrád megyéből érkeztek, helyismerettel nem rendelkeztek. Elmondták, hogy a Dobogókő és Pilisszentkereszt közötti erdős területen túráztak, azonban letértek az útvonalról, és most nem találnak ki onnan.

Mínusz 18 fokban tévedt el egy pár a Pilisben (képünk illusztráció) Forrás: Thinkstock

A Komárom-Esztergom megyei és a Pest megyei rendőrök azonnal a helyszínre indultak, és értesítették a társszerveket. A területre speciális mentőcsoportok, polgárőrök és a területet ismerő erdészek érkeztek.

Nem sokkal később a helyi vadászházba telefonált a korábban bejelentést tevő hölgy, hogy kitaláltak az erdőből, és épségben visszajutottak a szálláshelyükre.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.