Lassan egy hónapja véget ért a ValóVilág, így hamarosan kézhez kapja nyereményét VV Soma. A fiú, amióta kijött a villából, csak teng-leng. 

Henyél és gyúrogat amióta elhagyta a villát VV Soma, de azt még nem tudja, mihez kezdjen a hamarosan megérkező pénzével.

Mihez kezd a nyereménnyel VV Soma?Forrás: rtl.hu

"Még nem volt időm utánajárni, így fogalmam sincs, hogy abba a suliba visszavesznek-e, ahova a ValóVilág előtt jártam. Nagyon bízom benne, hogy megengedik. Ha netán úgy döntenek, hogy mégsem tudom ott folytatni a tanulmányaimat, akkor szeptemberben kénytelen leszek egy másik iskolát elkezdeni. Mindenképp akarok magamnak szerezni egy szakmát" – mondta el Soma a Borsnak, aki édesanyjával és bátyjával lakik.

"Első körben szeretném kicserélni a kanapénkat, meg jogosítványt szerezni, aztán majd persze egy lakást is szeretnék venni. De ismerve magamat már most tudom, hogy tuti veszek néhány felesleges dolgot. Például már rendeltem is magamnak egy videojáték konzolt, mert kiskoromban ez teljesen kimaradt az életemből"– tette hozzá, ahogyan azt is, hogy nem csupán exei közelednek hozzá újra, hanem vadidegen emberek is kértek tőle pénzt a vállakozásukhoz.