Sváby András is visszatér a képernyőre? Állítják, az ATV-hez igazol

Forrás: MTI/Nándorfi Máté -
ATV TV2 Sváby András Napló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sváby Andrást 10 évvel ezelőtt menesztették a TV2-től, addig a Napló című műsor arca volt. Azóta távol tartotta magát a képernyőtől, de úgy tűnik, hogy most visszatérhet. Állítólag az ATV-hez igazol.

Ez a nagy visszatérések éve: Jakupcsek 8 év után tűnik fel ismét saját műsorral a TV2 képernyőjén, de nem ő az egyetlen, akiről azt pletykálják, hogy visszatér a televíziózáshoz. Állítólag a TV2 menesztett műsorvezetője, Kárász Róbert is tárgyalásokat folytat az ATV-vel egy műsorról, és most újabb nagy tévésről beszélik azt, hogy visszatér.

Sváby András is visszatér? Forrás: MTI/Nándorfi Máté

Sváby András 10 évvel ezelőtt távozott a TV2-től. A csatornánál sokáig a Napló című műsort vezette, de vetélkedőnek is volt házigazdája. A menesztése után vállalkozásait igazgatta, nem láthattuk képernyőn, de

állítólag most ő is tárgyalásokat folytat egy csatornával, mégpedig az ATV-vel.

A Bors egy informátorukra hivatkozva azt írja, hogy márciustól egy reggeli műsort fog vezetni Sváby András Bombera Krisztiával, melynek a másik műsorvezető párosa Kárász Róbert és Krug Emília lesz.

Hosszú Katinka reggeli mondásástól mindenkinek jobban indul a napjahttp://www.life.hu/sztarok/20170131-hosszu-katinka-idezete-segit-a-nap-inditasaban.htmlNem túlzás kijelenteni, hogy ha Hosszú Katinka mond, vagy posztol valamit, az szinte mindig elképesztő erővel hat. Így történt ez kedden reggel is.TV + Sztárok--VV Mici megmutatta édesanyját: ennyire hasonlítanakhttp://www.life.hu/sztarok/20170130-vv-mici-megmutatta-edesanyjat.htmlHiába ért véget a ValóVilág, VV Mici azért ellátja rajongóit folyamatosan a Facebook-oldalán újabb és újabb információkkal. A valóságshow játékosa ezúttal az édesanyját mutatta be közösségi oldalán. TV + Sztárok--Így piruettezik Vajna Timi - majdnem esés lett belőlehttp://www.life.hu/sztarok/20170130-vajna-timi-korcsolyazni-ment.htmlIsmét egy különleges élethelyzetébe engedett betekintést Vajna Timi. Nem semmi hogyan siklik a jégen a csinos sztár. TV + SztárokFotó: Hirling Bálint - OrigoNorbi és Fördős Zé élőben csaptak össze Laci bácsi miatt a Reggeli Show-banhttp://www.life.hu/sztarok/20170130-norbi-es-fordos-ze-eloben-csaptak-ossze-laci-bacsi-miatt.htmlMint ismeretes, Benke Laci bácsi munkásságát állították pellengérre, Fördős Zé véleményét is megkérdezték a szakács munkásságáról. Ő kifogásolhatónak tartja Laci bácsi által elkészített ételeket, aki nem sokkal a támadások után kórházba került. Norbi védelmébe vette a szakácsot, és a többi között Fördős Zének is üzent. Balázsék a Reggeli Show-ba kapcsolták be a két szereplőt, ott mindketten elmondták véleményüket. TV + SztárokOrigoMarsi Anikó a terhességéről szóló pletykákról mesélhttp://www.life.hu/sztarok/20170130-marsi-aniko-elarulta-terhes-e.htmlMarsi Anikó a mai Mokkában mesélt arról, mi igaz a terhességéről szóló, mostanában felröppent pletykákból. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoKülönleges fotó: Szandi és szerelme 22 évvel ezelőtthttp://www.life.hu/sztarok/20170130-szandi-22-evvel-ezelotti-fotot-osztott-meg.htmlSzandi és férje, Csabi évtizedek óta együtt vannak. Határozottan tudták, hogy egymást akarják, és a szülői tiltás ellenére összekötötték életüket. Szandi ennek történetét a rajongóival is megosztotta egy 22 évvel ezelőtti fotó kíséretében: Csabival együtt síeltek, persze csak titokban. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.