Kiderült, mennyi pénzből él Johnny Depp - Leesik az állad!

Forrás: AFP -
költekezés Johnny Depp pénzügy
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Johnny Depp havonta több mint kétmillió dollárt költ a pénzügyeit intéző cég szerint.

Két héttel az után, hogy Johnny Depp amerikai filmszínész beperelte a pénzügyeit intéző céget, mert szerinte rosszul kezelte a pénzét, a szakértői csoport ellenkeresetet nyújtott be egy Los Angeles-i bíróságra. Leszögezték, hogy egyedül a túl nagylábon élő sztár felelős pénzügyi problémáiért, ugyanis havi több mint kétmillió dollárt (575 millió forintot) költ.

Johnny Depp 2 millió dollárt költ el havonta Forrás: Kento Nara / Geisler-Fotopress / DPA

A Depp pénzügyeit 1999 és 2016 eleje között kezelő Management Group a bírósági dokumentumban azt állította, hogy a sztár ennyit nem engedhetne meg magának. A színész 75 millió dollárt (21,5 milliárd forintot) fordított 14 ingatlan megvásárlására és fenntartására, egyebek mellett egy francia kastélyra és a Bahamákon egy kis szigetcsoportra. Sokat fizetett egy 50 méteres jachtért, magánrepülők használatáért, továbbá művészeti alkotásokból, valamint hollywoodi relikviákból álló gyűjteményéért, amelynek 12 raktárt kell fenntartania.

A menedzsercsoport közölte, rendszeresen figyelmezették Deppet arra, hogy elszálltak a kiadásai, de a színész ezt figyelmen kívül hagyta: "Egyedül Deppet terheli a teljes felelősség azért a pénzügyi zavarért, amibe került" - jelentette ki a cég.

Depp január 13-án nyújtott be keresetet a cég ellen, amely szerinte rosszul kezelte pénzügyeit. A színész ezért 25 millió dollárt követelt korábbi üzleti menedzsereitől. Nem az első eset, hogy egy sztár menedzsmentjét vádolja pénzügyi problémáiért. Nicolas Cage 2009-ben 20 millió dollárra perelte be üzleti menedzserét, aki viszontperelte a sztárt és szintén annak felelőtlen költekezését okolta a pénzügyi problémáiért. Az ügyet még a tárgyalás előtt rendezték.

Pumped Gabo és barátnője valóságshow-t forgatnak http://www.life.hu/sztarok/20170201-pumped-gabo-az-rtl-csatornajara-csinal-valosagshowt.htmlPumped Gabo magánéletébe nyerhetünk bepillantást hamarosan az RTL egyik csatornáján induló valóságshowban. A nem éppen nyugis életet élő celeb barátnőjével szerepel majd a műsorban, amelyben VV Vivi is feltűnik. TV + SztárokOrigoAlekosz szerint szánkózásból is lehet gyerekhttp://www.life.hu/sztarok/20170201-alekosz-gyerek-bauko-eva-szankozas.htmlEz aztán a hír: Alekosz gyereket akar Baukó Évától. TV + Sztárok20 évre is börtönbe kerülhet Csábi Bettina: adócsalás a vádhttp://www.life.hu/sztarok/20170201-adocsalas-miatt-20-evre-is-bortonbe-kerulhet-csabi-bettina.htmlNincs még vége Csábi Bettina ügyének, bűnszervezetben elkövetett adócsalással vádolják őt és 8 társát. Akár 20 évet is kaphat az egykori bokszvilágbajnok. TV + SztárokOrigoSzéll Tamás meglepő kijelentése a Bocuse d'Or után: abbahagyjahttp://www.life.hu/sztarok/20170201-szell-tamas-nem-versenyez-tobbet-a-bocuse-doron.htmlSzéll Tamás a magyar csapattal negyedik helyet ért el a Bocuse d'Or világdöntőjén, húsételük pedig különdíjat kapott. A jó eredmény ellenére Széll Tamás úgy döntött, nem folytatja tovább a versenyzést, hanem saját karrierjére koncentrál. TV + SztárokOrigoErős Antónia nem szereti a tutyimutyi férfiakathttp://www.life.hu/sztarok/20170201-eros-antonia-ferje-tokeletes-igazi-ferfi.htmlErős Antónia nagyon ritkán enged betekintést magánéletébe, és akkor is csak szűkszavúan válaszol. Ezúttal azonban meglepő őszinteséggel mesélt férjéről. TV + SztárokRTLKLUBSebestyén Balázs megdöbbentő dolgot tett Vadon Janivalhttp://www.life.hu/sztarok/20170201-sebestyen-balazs-vadon-jani-megdobbento-dolgot-muvelt.htmlMár megszokhattuk, hogy a Reggeli Show sztárjai, Sebestyén Balázs, Vadon Jani és Rákóczi Feri együtt elképesztő dolgokra képesek. Álatlában Balázs az, aki megszivatja kollégáit, közülök is leginkább Janival szeret viccelődni. Ezúttal sem volt ez másképp... TV + Sztárok

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.