Szakember segítségét kérte Tápai Szabina és Kucsera Gábor

Forrás: Marton Szilvia -
szakember Tápai Szabina Kucsera Gábor segítség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Boldogan neveli közös gyermekét Kucsera Gábor és Tápai Szabina, de az ő életükben is voltak hullámvölgyek. A mindennapos megoldandó problémákon túl volt egy komoly gondjuk is, amit csak szakember segítségével tudtak megoldani!

A hétköznapokban is meg kell küzdeni a kapcsolatért, Tápai Szabina és Kucsera Gábor is így tesz. Soha nem akarták azt a látszatot kelteni, hogy teljesen idilli az életük, nem is tudnák, hiszen az Édes életben minden vitájukat nyomon követhetik a nézők. Többnyire azonban sikerül megoldaniuk a problémáikat, hiszen szeretik egymást.

Szakember segítségére volt szükségük Forrás: Marton Szilvia

"Mindketten erős, karizmatikus személyiségek vagyunk, ezért sokszor háborúzunk egymással, és gyakran kapunk össze mindenfélén, ugyanakkor erről szól egy házasság" – mesélte Tápai Szabina. Hozzátette, a hároméves mosolyszünetük alatt is tudta, hogy neki Kucsera Gábor lesz a férje.

"Számomra ő a nagy Ő, a férfi, aki mindenki felett áll a szememben"

– mondta a sportolónő, aki azt is elárulta, hogy férje nehezen viselte karrierje kettétörését. "Nagyon nehezen élte meg, hogy abba kellett hagynia azt, amiért egész életében küzdött.

Hiába beszélünk meg mindent, és hiába vagyunk egymás legjobb barátai, abban az időszakban teljesen bezárkózott,

amit feleségként én is nehezen éltem meg" – árulta el a Hot! magazinnak Szabina, aki azt is bevallotta, hogy egy coach segítségét kérték a probléma megoldásához. Azóta pedig szerencsére minden rendben van köztük, az egymás iránti szeretetük pedig csak mélyült, mióta Bence megszületett, és szeretnének még egy gyereket is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.