Gesztesi Károlyt sokszor látják volt kedvesével: ő fuvarozza

Fotó: Zsigmond László/Life.hu -
ittas vezetés Gesztesi Károly jogosítvány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gesztesi Károlytól ittas vezetés miatt vették el a jogosítványát, így nincs könnyű helyzetben, már ami a közlekedést illeti. Talált azonban valakit, aki szívesen segít neki eljutni A-ból B-be! A volt párja fuvarozza.

Gesztesi Károlyt ittas vezetés miatt ítélték el, két évre el is vették a jogosítványát. Így nem ülhet volán mögé, ezért ki kellett találnia, hogyan jut el A-ból B-be. Korábban azt nyilatkozta, hogy természetesen ezentúl tömegközlekedni fog, valamint biciklire pattan, de ebben az időben az utóbbira nincs lehetősége.

Gesztesi Károlyt volt felesége fuvarozza Fotó: Zsigmond László/Life.hu

Pedig még egy műtéten is átesett a színész azért, hogy kerékpárral járhasson. Régóta problémája volt Gesztesi Károlynak a térdével, de csak nemrég vette rá magát a beavatkozásra. Egy darabig azonban még nem biciklizhet, így találnia kellett valakit, aki a segítségére lesz ebben az átmeneti időszakban. Volt párja, három gyermekének édesanyja szívesen vállalkozott a színész fuvarozására. A Hot! magazinnak egy bennfentes nyilatkozott arról, hogy Niki sokszor segít a színésznek.

"Sokszor látjuk, hogy Niki hozza-viszi. Ez a legegyszerűbb, hiszen úgyis az ikerház másik felében lakik,

ráadásul átjáró is van a két oldal között. Ha Karcsinak szüksége van valamire, Niki tud a leghamarabb a segítségére sietni" – árulta el a magazinnak az ismerős. Hozzátette, régóta nem alkotnak egy párt, de megmaradt a színész és egykori párja között a szoros kötelék.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.