Szexért édességet kínál a fiataloknak a középkorú magyar férfi

Forrás: Thinkstock -
fiatal szex édesség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
"Fiatal lányokat támogatnék édességgel egy kis szexért cserébe" – áll a magyar középkorú férfi hirdetésében, amelyet a Facebook-oldalán keresztül adott fel. Az ismerősei szerint a zárkózott életet élő férfitól egyre többen félnek a településen, ugyanis sokakat életveszélyesen is megfenyegetett a közösségi oldalon.

Zárkózott életet él ismerősei szerint a középkorú magyar férfi, de nem a közösségi oldalakon. Míg a való életben szinte ki sem teszi a lábát a településről, a Facebook-oldalán igen aktív: ezen keresztül próbál magának társat találni, ugyan csak a szex érdekli, és kizárólag fiatal lányokat szeretne maga mellett tudni.

Fiatal lányoknak kínál szexért édességet cserébe a magyar férfi - Képünk illusztráció Forrás: Thinkstock

Ez világosan látszik abból a hirdetésből, amit feladott.

"Fiatal lányokat támogatnék édességgel egy kis szexért cserében. Ajánlatokat privátban. Köszönöm"

– olvasható a közösségi oldalon, de nem ez az egyetlen aggasztó posztja. Több családot halálosan megfenyegetett: egyiküknek azt írta, elvágja a gyerekek torkát, másiknak pedig csak annyit, hogy mindannyian halottak lesznek.

A Borsnak sikerült utolérnie az egyik édesanyát, aki nagyon aggódik. "Fogalmam sincs, hogy miért minket választott. Féltem a családomat. Beszéltem a rendőrökkel, akik azt mondták, hogy meglátják, mit tehetnek az ügyben" – mondta a lapnak a nő. Az egyik ismerőse szerint valószínűleg beteg lehet a férfi. "A faluból csak ritkán teszi ki a lábát, ott is többnyire csak a boltba megy el. Bár úgy hallottam, hogy a közösségi oldalakon saját profillal szerepel, tehát nem fél semmitől, feltehetően beteg" – mondta az ismerős.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.