Sarka Kata elmondta, sokat tűrt Hajdú Pétertől

Fotó: Mudra László/Origo -
Sarka Kata Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sarka Kata azt állítja, Hajdú Péter fizetett újságírójával akarja őt lejáratni. Ezt annak kapcsán jelentette ki, hogy az egyik bulvárhetilapban a tévés azt nyilatkozta, hogy nem lepi meg felesége – aki egyébként már a nevét is megváltoztatta – új kapcsolata. Kata egy Facebook-posztban fakadt ki, ahol kommentekben válaszolt is követői kérdéseire. 

Kata egyik kommentjében megfogalmazta azt is, pontosan miért is romlott meg a kapcsolata Hajdú Péterrel. "Az utolsó fél évben derültek ki a megcsalások, és amiért én tűrtem különböző dolgokat kilenc és fél évig, akkor az abban a pillanatban értelmét vesztette" – írta. Ám hogy pontosan mit kellett elviselnie, nem árulta el. "Olyan dolgok történtek, amik nem szokványosak egy pár életében. Eltűrtem, amíg úgy hittem, hogy korrekt velem, úgy gondoltam, ennyi áldozatot meg kell hoznom a házasságomért, de amikor bizonyosságot szereztem a hűtlenségéről, már nem voltam hajlandó erre" – mondta Kata a Borsnak, de arra a kérdésre, hogy pontosan miket kellett elviselnie, így válaszolt: "Ezt egyedül a válóperes ügyvédemnek mondtam el, ha szükséges, elhangzanak majd a tárgyalóteremben, de csak zárt ajtók mögött, mert ezek olyan dolgok, amik nem tartoznak másra, és jóval túllépik a bulvárkategóriát" – fogalmazott.

Katánál a hűtlenség volt az utolsó csepp a pohárban Fotó: Mudra László/Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.