Egyre több olyan sztárcsemete van, aki nem a neme szerinti ruhákba öltözik. Az internet népe rendszerint felháborodik azon, hogy az olyan híres szülők, mint Charlize Theron, Naomi Watts, vagy éppen Megan Fox hagyják, hogy kisfiuk rózsaszín szoknyában, tütüben vagy csak úgy általában csajos ruhában járjon. Fordított példa is van, hiszen Angelina Jolie és Brad Pitt kislánya legszívesebben fiú lenne!

Charlize Theron

Charlize Theron és kisfia, JacksonForrás: NORTHFOTO

A gyerek boldogsága az első, és ha a kisfiú lányos ruhákban akar járni, akkor úgy jár. Charlize Theron gyermeke, Jackson nem tudott a nemével azonosulni, 3 éves kora óta inkább babákkal játszik autók helyett. Híres mamája pedig úgy döntött, nem erőltet rá olyasmit, amitől boldogtalan lesz, és ő márpedig szoknyában érzi jól magát!

Naomi Watts

Naomi Watts férje és kisfia, SamuelForrás: NORTHFOTO

A színésznő kisebbik fia, Samuel sem éppen szokványos öltözékekben szokott járni, és ha nem tudnánk, hogy kisfiú, a képek alapján biztosan nem mondanánk meg. A gyermek ugyanis szintén inkább a lányos öltözékeket részesíti előnyben, a fotón éppen egy hercegnős ruhában látható, ami a legkevésbé sem fiús. A sztárpár azonban úgy döntött, hogy nem foglalkoznak azzal, miben érzi jól magát a gyerekük.

Megan Fox

Megan Fox és kisfia, BodhiForrás: NORTHFOTO

A színésznő és az ő kicsi hercegnője, csakhogy Megan Foxnak 3 fia van. Közülük Bodhi az, aki nadrág helyett inkább szoknyát visel. A kisfiúnak a haja is hosszú, és nem egyszer láthattuk már jelmezben, vagy egyszerűen ruhában. Megan Fox és párja szintén azt az elvet követik, hogy ha szoknyában érzi jól magát a gyerek, akkor abba öltöztetik.

Tobey Maguire

Forrás: NORTHFOTO

A színész és Jennifer Meyer közös gyermeke szintén nem a fiús divatot követi. Habár első ránézésre nem olyan meghökkentő az öltözéke, mint a fentebbi sztárcsemetéknek, jól látszik, hogy ő is a lányok ruháját részesíti előnyben: hosszú szárú csizmában és rózsaszín kistáskával látható a fotón, valamint a haja is meglehetősen kislányos. Szülei szintén nem csinálnak ebből problémát, ha egyszer így érzi jól magát.

Angelina Jolie

Shiloh öltönybenForrás: AFP/Robyn Beck

Fordított példa is van a sztárvilágban, de talán ő a leghíresebb, ha olyan csemetéről van szó, aki nem tud azonosulni a saját nemével. Angelina Jolie és Brad Pitt gyereke, Shiloh ugyanis lánynak született, de egyáltalán nem hord szoknyát, és nem is babázik. Egészen kiskora óta világos volt, hogy ő inkább fiús öltözékekben érzi jól magát, sokkal jobban szereti a fiús játékokat. A sztárszülők pedig szintén engedtek: nem is lehetett még látni a kislányt másban, mint nadrágban és bő pulcsikban.