Charles Bronson a börtönben készül az esküvőjére

Forrás: lindseyparnaby.co.uk -
börtön rab Charles Bronson
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A magánzárkában élő Charles Bronson Valentin nap alkalmából kérte meg szerelme kezét. 

Charles Bronson csak névben hasonlít a hollywoodi sztárra, hírnevét pedig a brutális börtön-botrányainak köszönheti. Fogjul ejtette a börtön könyvtárosát, őröket vert, és mikor a pszichiátriai részlegre került, felgyújtotta a celláját.

Ám egy ideje már csend van a férfi körül, február 14-én pedig megkérte szerelme, Paula Williamson kezét. Mivel életfogytig tartó börtönbüntetést kapott, ezért az eljegyzési gyűrűt postai úton küldte el kedvesének, valamint telefonos szerenádot adott neki.

Paula Williamson és Charles Bronson Forrás: lindseyparnaby.co.uk

A személyes leánykérés pedig akkor történt, mikor Valentin napon a 36 éves nő ellátogatott kedveséhez a fegyházba.

"Korábban már férfiakkal és nőkkel is voltam együtt, de egyik sem hasonlítható ahhoz, amit Charlie iránt érzik. Annyira különc mindenki máshoz képest, ahogy én is. Ezért vagyunk tökéletes pár" - nyilatkozta Jennifer.

Budapesten ismét elrendelték a szmogriadó tájékoztatási fokozatáthttp://www.life.hu/news/20170215-ismet-elrendeltek-a-szmogriado-tajekoztatasi-fokozatat-budapesten.htmlBudapesten ismét elrendelte Tarlós István főpolgármester a szmogriadó tájékoztatási fokozatát, miután a mérőállomásokon a szálló por légszennyezettségi szintje február 13-án három, 14-én pedig négy mérőponton meghaladta a tájékoztatási küszöbértéket - közölte a Főpolgármesteri Hivatal szerdára virradó éjszaka. News--Veronai buszbaleset: illegális üzemanyagtartály okozhatta a tragédiáthttp://www.life.hu/news/20170214-veronai-buszbaleset-illegalis-uzemanyagtartaly-okozhatta-a-tragediat.htmlAz Origo értesülése szerint egy kiegészítő üzemanyagtartály lehetett abban a buszban, amely január közepén korlátnak ütközött, majd egy oszlopnak csapódott, és kigyulladt Verona mellett. A lap úgy tudja, hogy azért lehetett plusztartály a buszon, mert spórolni akartak az üzemanyagon. News--Végső búcsút vettek Torgyán Józseftől - videóhttp://www.life.hu/news/20170214-eltementtek-dr-torgyan-jozsefet.htmlMegtartották a Független Kisgazda Párt egykori elnökének, Dr. Torgyán Józsefnek a búcsúszertartását. A Szent István Bazilikában tartott eseményen a családja mellett egykori és jelenlegi politikusok is részt vettek. News--Szakadékba zuhant a magyar sportoló autójahttp://www.life.hu/news/20170214-szabo-frigyes-autoja-szakadekba-zuhant.htmlAz örömhírt és a győzelmet egy váratlan baleset követte: egy jégpáncéllal borított útszakasz okozta a szerencsétlenséget. News--"Lelőlek" - üvöltötte a fiú, és lelőtt egy nőt Miskolconhttp://www.life.hu/news/20170214-miskolci-lovoldozes-legpuskaval-sebesitettek-meg-egy-not.htmlCélzott lövést adott le légpuskájával egy nőre egy 15 éves fiú Miskolcon. Az ügyészség életveszélyt okozó testi sértés bűntette miatt emelt vádat ellene – közölte a vádhatóság az MTI-vel kedden. NewsThinkstockNyugdíjast erőszakolt meg egy migráns Németországbanhttp://www.life.hu/news/20170214-migrans-eroszakolt-meg-egy-nyugdijast-nemetorszagban.htmlHátborzongató: egy 60 éves nyugdíjas asszonyt erőszakolt meg egy bevándorló férfi Németországban. NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.