Valentin nap sztárok celebek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahány ház, annyi szokás: vagyis minden sztár egy kicsit eltérő módon hódol a szerelem ünnepének, de szerencsére szinte mindenki megemlékezik róla valamilyen módon. 

Vajna Timi

Ahogy már tőle ezt megszokhattuk, a lehető legszexisebb oldalát mutatva tiszteleg az ünnep előtt. Hatalmas, vörös rúzsos csókot küld a kedvelőinek, akik természetesen imádják a fotóját: 6 óra alatt több száz kedvelést kapott.

Happy V day #valentinesday #hateitornot #vajna

Timea Vajna (@timeavajna) által megosztott bejegyzés,

Győzike

Gáspár Győző nem aprózta el a romantikát: gyönyörűen megterített asztallal várta Beát, és ezt vélhetőleg egy ínycsiklandó ebéd követte. A showman még a dekorációra is figyelt: rózsaszirmokkal díszítette az étkezőasztalt.

Bódi Sylvi

A szexi modell egy ismeretlen férfi társaságában tölti a Valentin-napot, bár azt meg kell hagyni, hogy bárki is legyen a titokzatos úriember, jól festenek egymás mellett a 35 éves sztárral.

Kulcsár Edina

Edina és Csuti ezúttal azt is megmutatta, milyen szenvedélyes szerelem van köztük. Bár már számtalanszor bizonyították nagyközönség előtt is, mennyire szeretik egymást, ennyire túlfűtött képeket még nem láthattunk róluk.

Szexi fotókon a sztárpár Forrás: Jakab Krisztina

Pirner Alma

Az egzotikus tánc világbajnoka olyan fotóval köszöntötte a szerelem ünnepét, amitől mindenki szája tátva maradt. A sokat sejtető kép mellé pedig azt üzente a követőinek: Ne csak ma szeressetek, mindig!

Mádai Vivien

A csinos műsorvezető egy igazi cuki fotót posztolt a pillanatról, amikor kedvese megérkezik egy hatalmas csokor virággal. Láthatóan nagy a szerelem a sztáranyuka háza táján is.

Boldog Valentin napot! ❤ #madaiviven #doctorzoli #valentin #boldogvalentinnapot @vivienmadai @doctorzoli

Mádai Vivien rajongói (@vivienmadai.rajongoi) által megosztott bejegyzés,

Kiszel Tünde

Tünde nem bízta a véletlenre, igazi dívaként pózolt a kamerák előtt. A vörös selyem és a fekete csipke pedig megtette a hatását: forró hangulatot kölcsönzött Valentin-napra is.

Sarka Kata

A gyönyörű kétgyermekes édesanya egy visszafogott posztban emlékezett meg február 14-ről: egy meleg tejeskávé és két kis szívecske társaságában. Kata már korábban említette, hogy idén nem fektet nagy hangsúlyt a Valentin-napra.

A rusnyázós műsorvezető után egy fiatal vállalkozón, Dotár Adriennen röhög az internethttp://www.life.hu/sztarok/20170214-a-rusnyazos-musorvezeto-utan-itt-a-fiatal-vallalkozo.htmlAlig ocsúdtunk fel Megyeri Csilla rusnyázós videóiból, íme egy újabb gyöngyszem: Dotár Adrienn fogtechnikus- politikus- ingatlanközvetítőn röhög az ország... TV + SztárokOrigoHavas Henrik beszólt Friderikusznak, Csiszárnak és Sebestyén Balázsnak ishttp://www.life.hu/sztarok/20170214-havas-henrik-velemenye-friderikuszrol-csiszarrol-balazsrol.htmlHavas Henrik sosem rejtette véka alá a véleményét, mindig őszintén válaszolt, bárkiről is legyen szó. A Tanár Úr ezúttal Csiszár Jenő főkonzuli címéről, Friderikusz Sándorról, Sebestyén Balázsról és Majkáról nyilatkozott olyan nyersen, ahogy azt tőle már megszokhattuk. TV + SztárokOrigoBizarr maszkban sanyargatja magát Hosszú Katinkahttp://www.life.hu/sztarok/20170214-hosszu-katinka-furcsa-maszkot-visel.htmlHosszú Katinka kőkeményen edz, de vajon miért hordja azt a furcsa maszkot? TV + Sztárok--Nemes Jeles László barátnőjével jelent meg a BAFTA-díjátadónhttp://www.life.hu/sztarok/20170214-nemes-jeles-laszlo-baratnojevel-jelent-meg-a-bafta-dijatadon.htmlA Saul fia ismét tarolt, a BAFTA-díjátadón is elnyerte a legjobb idegennyelvű filmnek járó elismerést. a A rendezőt, Nemes Jeles Lászlót szerelme is elkísérte a nagy eseményre! TV + SztárokOrigoVujity Tvrtko kommentben küldte el Hajdú Péternek a bankszámlaszámáthttp://www.life.hu/sztarok/20170214-vujity-tvrtko-hajdu-peternek-kuldte-el-bankszamlaszamat.htmlHajdú Péter igazi örömhírről számolt be Facebook-oldalán: csatornarekordot döntött a műsora legutóbbi adása, amelynek egyébként Vujity Tvrtko is a vendége volt. A riporter is szeretne részesedni a sikerből: gyorsan el is kérte a jussát a műsorvezetőtől, és kommentben elküldte bankszámlaszámát. TV + Sztárok--Tom Cruise édesanyja meghalthttp://www.life.hu/sztarok/20170214-tom-cruise-anyukaja-elhunyt.htmlHosszú betegség után, álmában hunyt el Tom Cruise édesanyja. Mary Lee South 80 éves volt, a szcientológiai egyház is búcsút vett tőle. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.