Gájer Bálintot a tehetetlenség dühíti a legjobban

interjú Gájer Bálint
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Life.hu riportere, Domszky László sok mindenről kérdezte Gájer Bálint énekest a Fonogram díjátadon. A többi között arról is szó esett, hogy mivel lehet igazán kiborítani a mindig hidegvérű férfit. 

Gájer Bálint szintén esélyes volt a 2017-es Fonogram-díjak egyikére, ám végül mégsem rá esett a választás. Az énekes elmesélte, hogy korábban már bezsebelt két díjat, de egyikre sem számított, így most is tervek és vágyak nélkül érkezett a díjátadóra, ezért nincs benne rossz érzés vagy csalódás. Ellentétben Majkával, aki ennek hangot is adott.

Gájer Bálint nem volt csalódott, amiért idén nem nyert Fonogram-díjat Forrás: Gájer Bálint

A 37 éves férfi jó szokásához híven makulátlan külsővel jelent meg a neves eseményen, és azt is elárulta, hogy inget és zakót a hétköznapokban is szívesen visel.

A csalódások és a rossz érzés kapcsán felmerült a kérdés, hogy vajon mik lehetnek az életben azok a dühítő dolgok, amelyek a mindig precíz és tökéletes Gájer Bálintot is ki tudják hozni a sodrából. A kérdésre Bálint meghökkentő őszinteséggel válaszolt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.