színésznő névváltoztatás Emma Stone
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagyon sokan nem is tudják, hogy Emma Stone nevet változtatott, ráadásul nem is egyszer.

A 28 éves sztár tinédzser korában kezdett el színészkedéssel foglalkozni, és az volt minden vágya, hogy híres és sikeres legyen. Az akkoriban még Emily Scottként ismert tehetségnek azt tanácsolták, hogy változtasson nevet, ugyanis akkor mát létezett egy azonos nevű színésznő, és félő volt, hogy így nem fog tudni kiemelkedni az ő árnyékából.

Emma Stone-nak valójában nem is ez neve, de ezt sokan nem tudják Forrás: AFP

"16 éves voltam, mikor azzal szembesültem, hogy nem használhatom a nevem. Furcsa érzés volt ez akkor, de végül a Riley nevet választottam" - vallotta be a sztár.

Nagyjából 6 hónap után azonban ismét névváltoztatásra szánta magát, ugyanis egyáltalán nem érezte magát jól Riley-ként. Hosszas gondolkodás után az Emma mellett tette le a voksát, mert az hasonlít az Emilyhez, és a becézett alakjuk is szinte teljesen azonos - írta meg az Elle.

Emma Stone elmondta véleményét az Oscar-bakiról

Talán az évezdred Oscar-bakiját sikerült elkövetnie Warren Beattynek, aki tévesen a Kaliforniai álmot és nem a Holdfényt mondta győztesnek a 89. Oscar-gálán... Emma Stone tiszta vizet öntött a pohárba. Olvass tovább itt...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.