Ezért vesztette életét George Michael

Forrás: AFP/Evert Elzinga -
halál George Michael nyomozás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hosszas várakozás után végre kiderült, hogy miért hunyt el George Michael. Nyilvánosságra hozták a vizsgálati eredményt.

Ahogy azt a Life.hu már megírta, George Michael 53 éves korában elhunyt, ám halálának körülményei tisztázatlanok voltak. Bizonyos híresztelések szerint öngyilkosságot követett el, ám a szerelme állítása szerint erről szó sem volt, hiszen 2017-re örökbefogadást terveztek.

Ezért halt meg George Michael Forrás: AFP/Evert Elzinga

A legújabb információk szerint azonban véglegesen lezárták az énekes halála miatt zajló vizsgálatokat. A nyomozási eredmények szerint a sztár szívelégtelenség következtében vesztette életét. A halála után elvégzett toxikológiai vizsgálatok eredményei is megérkeztek:

"A George Michael halálával foglalkozó vizsgálatok lezárultak, ugyanis az utolsó befutó toxikológiai eredmények is azt igazolják, hogy a híresség természetes halált halt, így nincs szükség további nyomozásra"írta meg az OK! Magazine.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.