Rita Ora egy rózsaszín péniszt visel magán - Fotó!

pénisz Rita Ora kitűző
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rita Ora valamilyen furcsa megfontolásból egy igazán bevállalós kitűzővel a ruháján lépett utcára. A fotósok természetesen azonnal megörökítették a különös kiegészítőt.

A 26 éves énekesnő szereti meghökkenteni a közönségét, bár eddig ezt más módon próbálta elérni. Láthattuk már fehérneműben pózolni, de arra is volt már példa, hogy pucér feneket villantott a világnak a nyílt utcán.

Ezek után azt gondolnánk, hogy a sztár már nem tud meglepetést okozni a rajongóinak, de be kell látni, hogy ezúttal tévedtünk. Arra ugyanis senki nem volt felkészülve, hogy Rita Ora egy péniszt ábrázoló rózsaszín kitűzővel a kabátján fog utcára lépni.

Nem tudni miért választotta Rita ezt a nem mindennapi kiegészítőt Forrás: NORTHFOTO/Matrix/Matrix

A furcsa viselet mellé egy fekete kabátot, illetve egy bohókás sapkát választott, ám azt egyelőre nem tudjuk, hogy mit akart üzenni a furcsa "ékszerrel".

Rita Ora közszemlére tette melleit

Rita Ora előszeretettel mutogatja bájait. A belevaló énekesnő egyáltalán nem szokott szégyenlősködni, most mégis sikerült sokkolnia rajongóit legújabb fotójával. A popsztár takargatás nélkül, egy az egyben megmutatta melleit egy magazin címlapján. Nézd meg a képet itt!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.