Tizenhárom év után lépett ki a házasságából a Barátok közt sztárja, Sztárek Andrea. A színésznő nem valaki más miatt hagyta ott a férjét, de eljött az a pont, ahonnan nem volt visszaút. A válás mellett döntött. 

Egy ikerpár boldog édesanyja Sztárek Andrea, aki 13 év házasság után döntött úgy, hogy elválik férjétől, Szikora Jánostól. A válás után azonban sokáig még jó barátságot ápoltak, nemcsak a gyerekek miatt. 18 évvel ezelőtt váltak el a férjével, a Barátok közt-ből ismert színésznő ezt a tapasztalatát most a színpadon is felhasználhatja. Détár Enikővel és Szulák Andreával ugyanis megcsalt nőket alakítanak. 

Sztárek Andreát megcsaltákForrás: Facebook/Barátok közt

"Sajnos én is beleestem ugyanebbe a hibába a házasságom során. Hiába vagyok kemény, öntudatos nő, mert ezekben a kérdésekben tudok ellágyulni. Azt az elvet vallom, amiről nem tudok, az nem is fáj. És ha mégis kiderül, hogy valaki mellettem ki-kikalandozik a kapcsolatból, azt meg lehet bocsátani. Persze mindennek van egy határa, ami után nincs visszaút. Hogy ki mikor lépi ezt meg, vérmérséklet kérdése. Én tizenhárom év házasság után döntöttem a válás mellett" – vallotta be a Hot! Magazinnak a színésznő. 

Sztárek Andrea: "Tíz évig voltam szerető"
"Izgalmas volt a szeretői státusz, amibe kerültem, egy darabig legalábbis. Ment a hitegetés, hogy majd ő is otthagyja a feleségét, én meg elhittem neki. Így telt el tíz év..." Olvasd el, mit nyilatkozott még erről a színésznő !