Napvilágra került Lauren Pope egykori szexvideója

szexvideó Lauren Pope kiszivárgott értesülés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A tévésztár teljesen elsápadt, mikor meglátta a neten terjengő szexvideóját. 

A 34 éves híresség féltve őrizte az ominózus videót, amin igencsak korhatáros szerepben láthatjuk. Ám valamilyen úton-módon most mégis felkerült a világhálóra a 10 évvel ezelőtti felvétel, hiába próbálta Lauren eltusolni a dolgot.

A vetkőzős videó egy pornó oldalon látható, és bár mindenki tudta, hogy a szépségnek komoly felnőttfilmes múltja van, azt senki nem gondolta, hogy sosem látott felvételek fognak napvilágot látni ennyi év után.

A Towie című sorozat sztárja teljes joggal aggódhat a karrierje miatt, ugyanis azt még nem tudni, hogy a kiszirvárgott hír, milyen hatással lesz Pope jövőjére - írta meg a Sun.

Cicivillantós ruhában gálázott a Towie sorozat sztárja

A Towie sorozat dögös szépsége tett róla, hogy ő legyen a legdögösebb az OK! és a Debenhams Beauty Club Awards díjátadón. A reality sztár egy burgundi, cicivillantós ruhában mutatta meg hibátlan - persze a plasztikának is köszönhető - alakját. Olvass tovább itt...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.