Sírva próbálta életre kelteni halott anyját a kismajom: Videó!

halál gyász videó majom
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Indiában készült megrázó felvétel pillanatok alatt végig futott a helyi sajtón, és mindenki döbbent szomorúsággal nézte az árván maradt kismajom siránkozását. 

A párnapos kismajom és az anyja egy forgalmas úton akart átszaladni, mikor a szörnyű tragédia történt.

Az Elanthoor településnél fekvő országúton azonban egy autós véletlenül elütötte az anyát, mert az olyan hirtelenséggel ugrott ki a gépjármű elé, hogy a sofőr már nem tudta megakadályozni a becsapódást.

A kicsinye előtte haladt, így ő sérülésmentesen átvészelte az esetet, de a baleset után visszaszaladt az úton fekvő anyjához, és próbálta felébreszteni. A kismajom keservesen sírt, nem értette hogy miért nem tér magához.

Egy szemtanú szerint az állatok ugyanúgy megértik a szerettük halálát, mint az emberek. "Láttuk, ahogy az anyja teteme felett sírt" - írta meg a Times of India.

18 pulyka gyászol egy halott macskát: Videó!

Nem mindennapi videó került fel az internetre: szárnyasok gyászolnak egy halott macskát. Nézd meg itt...

Szelfizés közben zuhant le az erkélyről a fiatal lány Nagyszebenben http://www.life.hu/news/20170317-szelfizes-kozben-zuhant-ki-az-erkelyrol.htmlA 9. emeleti erkélyen szelfizett a fiatal lány, ami az életébe került. Két társával együtt fotózkodtak, csakhogy ő kizuhant. Valószínűleg baleset történt. News--Elgázolta egy vonat a síneken pózoló várandós modellt, Fredzania Thompsonthttp://www.life.hu/news/20170317-elgazolta-egy-vonat-a-sineken-pozolo-varandos-modellt.htmlA várandós modellt éppen azért fotózták a vonatállomáson, hogy beindulhasson a karrierje, de szörnyű tragédia lett a vége: elgázolta egy vonat. News--Fordulat Madeleine McCann ügyében: Ezen a helyen halhatott meg a kislányhttp://www.life.hu/news/20170316-fordulat-madeleine-mccann-ugyeben-a-lakasban-halhatott-meg-a-kislany.htmlMoita Flores portugál nyomozó azt állítja, hogy Maddie-t nem rabolták el, hanem abban az apartmanban halt meg, amelyből a korábbi információk szerint eltűnt. A rendőr korábban már nyomozott a McCann-ügyben, de elbocsátották. NewsOrigoLövöldözés történt egy franciaországi középiskolában, többen megsebesültekhttp://www.life.hu/news/20170316-lovoldozes-tortent-egy-franciaorszagi-kozepiskolaban-tobben-megsebesultek.htmlLövöldözés történt csütörtökön egy délkelet-franciaországi középiskolában. Legalább ketten megsebesültek, egyikük az iskola igazgatója - közölte egy rendőrségi forrás.NewsThinkstockVideóra vették, ahogy megerőszakoltak egy magatehetetlen lánythttp://www.life.hu/news/20170316-video-keszult-a-megeroszakolt-salgotarjani-tinirol.htmlMegerőszakolták a kiütött tinilányt, a nézők pedig videóra vették a nem mindennapi esetet. NewsThinkstockHalott anyjával élt 4 évig a magyar férfihttp://www.life.hu/news/20170316-a-magyar-ferfi-evekig-elt-a-halott-anyjaval.htmlAz utazási irodát vezető férfiról senki nem gondolta volna, hogy ilyen horrorisztikus körülmények között él. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.