Lencsevégre kapták Orlando Bloom új barátnőjét?

Forrás: HUGO BOSS -
fotó Orlando Bloom randi új kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A híres színésznek sikerült eltakarnia az arcát, de a csinos modell pont belenézett a kamerába, így viszonylag jó fotó készült róla. Nem is egy!

Ahogy azt a Life.hu korábban már megírta, véget ért az óriási sztárszerelem: tavaly ősszel Katy Perry és Orlando Bloom szakított egymással.

Az ok állítólag az volt, hogy Perry szerette volna komolyabbra, szorosabbra fűzni a szálakat, míg Orlando határozottan ragaszkodott az addigi laza kapcsolatukhoz. Nem tudtak megegyezni, ezért elváltak útjaik.

Orlando Bloom új barátnője lebukott Forrás: HUGO BOSS

Most azonban egy csinos modellel látták egy autóban ücsörögni a szexi színészt. A 30 éves brazil modell nem vette észre az őket figyelő lesifotósokat, de a 40 éves sztárnak sikerült eltakarnia az arcát.

Thaila Ayaláról így viszont tökéletes fotók készültek, amelyeken tűélesen látszik az arca. Vajon ezek után felvállalják a kapcsolatukat? Vagy úgy tesznek, mintha az egész meg sem történt volna? A párosról készült felvételeket itt tudod megtekinteni.

Sokkoló részletek derültek ki Paul Walker halálárólhttp://www.life.hu/sztarok/20170320-ujabb-reszletek-derultek-ki-paul-walker-halalarol.htmlTöbb mint három éve annak, hogy Paul Walker, a Halálos iramban főszereplője tragikus autóbalesetet szenvedett. Most újabb, sokkoló részletek derültek ki halálának körülményeiről.TV + SztárokOrigoHeather Locklear színésznőt megcsalta a párjahttp://www.life.hu/sztarok/20170320-heather-locklear-szinesznot-megcsalta-a-pasija.htmlNincs szerencséje Heather Locklearnek, ha pasikról van szó. Új szerelme sem éppen az, akire a színésznő vágyott. A férfi ugyanis megcsalta őt, ráadásul kétes ügyei is vannak! TV + Sztárok--Kim Karadshian megszólalt a párizsi kirablásárólhttp://www.life.hu/sztarok/20170320-kim-karadshian-megszolalt-a-kirablasarol.htmlElőször beszélt őszintén Kim Kardashian arról, mit érzett, amikor Párizsban fegyveres rablók támadták meg. Azt hitte, hogy meg fogják erőszakolni, és meggyilkolják. TV + Sztárok--Jamie Foxx Dzsudzsák Balázzsal pózol: Fotók!http://www.life.hu/sztarok/20170320-kozos-foton-jamie-foxx-es-dzsudzsak-balazs.htmlElképesztő fotók kerültek napvilágra: nem is gondoltuk volna, hogy egy híres amerikai színész is a magyar foci rajongói közé tartozik. TV + Sztárok--Hódi Pamela motorral közlekedik- Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170320-hodi-pamela-motorozni-fog-foto.htmlHódi Pamela nagy álma vált valóra: ezentúl kétkeréken fogja róni az utakat. TV + Sztárok--Újabb közös fotón Baukó Éva és a szerelme http://www.life.hu/sztarok/20170320-bauko-eva-ujabb-fotot-posztolt-a-szerelmevel.htmlÚgy tűnik minden rendben van a szerelmesek háza táján: vidám napsütétes fotót posztolt Baukó Éva a kedvesével. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.