Heather Locklear színésznőt megcsalta a párja

Forrás: NORTHFOTO/Perez/X17online.com/Perez-Nic/X17online.Com -
Heather Locklear megcsalás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nincs szerencséje Heather Locklearnek, ha pasikról van szó. Új szerelme sem éppen az, akire a színésznő vágyott. A férfi ugyanis megcsalta őt, ráadásul kétes ügyei is vannak!

A Melrose Place sztárja hiába keresi az igazit, nem találja. A színésznőnek lenne egyéb problémája is, de most azzal is törődnie kell, hogy a férfi, akiben megbízott, megcsalta őt. Heather Locklear egy ideje egy bizonyos Chris Heisserrel alkot egy párt, aki nem épp a hűség mintaképe. Ezt állítja legalábbis a másik nő, Dawn Willoth exe.

Heather Lockleart megcsalták Forrás: NORTHFOTO/Perez/X17online.com/Perez-Nic/X17online.Com

A volt férj szerint, Dawn és Chris Heisser jelenleg is találkozgatnak, de már szeptember vagy október óta alkotnak egy párt. A nő korábbi partnere elárulta, hogy már ő is megismerkedett a férfival, és reméli, hogy össze is házasodik egyszer a pár. Heather Locklear azonban az egészről mit sem tud, pedig biztos érdekelné, hogy

a pasija párhuzamosan egy másik nőnek is csapja a szelet.

A színésznő egyébként csak örülhet, ha megszabadul a hűtlen férfitól, ugyanis csalfasága mellett még kétes ügyei is voltak.

"Ez a fickó egy szélhámos"

- mondta a Radar Online-nak Chris egkori barátja, aki elárulta, korrupció és csalás miatt is nyomoztak a férfi ellen.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.