Árpa Attila barátnőjéről nyilatkozott

Fotó: Bielik István - Origo -
szex Árpa Attila
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tomán Szabina után néhány hónappal új párra talált Árpa Attila, aki saját bevallása szerint minden tekintetben megfelel az ő ideáljának. Van humorérzéke, és pontosan olyan szexmániás, mint a filmes.

Úgy tűnik, Árpa Attila megtalálta álmai nőjét, saját bevallása szerint ugyanis a mostani párja minden tekintetben megfelel az ő elvárásainak. Ugyan külsőre nem éppen az ideálja. A filmes eddig egyszer mutatta meg a csinos üzletasszonyt, aki magas, szőke hajával ellentmond Árpa típusának.

Árpa Attila barátnője olyan szexmániás, mint ő Fotó: Bielik István - Origo

"Van egy nőtípusom, ami inkább a mediterrán, sötét hajú, latina. De ez hülyeség, mert külsőségekről beszélünk. Ha egy nő tulajdonságait kellene felsorolnom, az könnyebben menne, és több értelme is lenne" - mondta Várkonyi Andrea műsorában, aki megosztotta azokat a tulajdonságokat is, amik őt vonzzák. "Önálló, a humorérzék nagyon fontos, saját egzisztencia, tudja, hogy mit akar, nem hagyja, hogy sodorja az élet, vagy éppen a férfi, hanem kiáll a saját dolgaiért, véleményéért. Mondom, a humor az rettenetesen fontos,

szeressen élni, szeressen enni, szeressen mozogni, legyen legalább olyan szexmániás, mint én"

- vázolta fel Árpa Attila álmai nőjét. Várkonyi Andreának egyből feltűnt, hogy a felsorolás olyan volt, mintha egy konkrét nőről beszélne, amit Árpa nem is tagadott. "Egy ilyen nővel találkoztam is, ezt el is mondhatom.

A jelenlegi barátnőm pont, hogy megfelel mindezeknek.

Az ilyen nők nagyon nehezen találnak férfit, megijednek, félnek tőlük, vagy éppen nem tudják kezelni. Ha többet is keres a férfinál, akkor végképp. Sérül az ego stb. Pont ezért vagyok én egy egyedi helyzetben. Amikor találkozott velem, nagyon boldog volt, hogy végre!" - mesélte Árpa.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.