Pumped Gabo szerint VV Evelin dagadt

Forrás: Facebook/Pumped Gabo -
Pumped Gabo VV Evelin VV Soma
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pumped Gabo életéről és világnézetéről rengeteg dolgot megtudhatunk a valóságshow-jából. A gyúrós srác kendőzetlen őszinteséggel mondja el véleményét mindenről, így haverjai barátnőiről is: VV Evelin szerinte például egyszerűen dagadt. 

Pumped Gabo annak ellenére, hogy évek óta komoly kapcsolatban él, imád csajozni. Haverjaival is csak a nőkről tudnak beszélgetni, ugyan nem mindig szépen. Mivel Gabo számára rendkívül fontos a külső, természetes, hogy a lányoknál is ezt helyezi előtérbe, véleményét pedig kendőzetlen őszinteséggel mondja el barátainak.

Pumped Gabo szerint VV Evelin nagyon dagadt Forrás: Facebook/Pumped Gabo

Így aztán VV Soma is alaposan megkapta a magáét, még akkor is, ha ő Gabo egyik legnagyobb cimborája. Barátja ugyanis egy rövid ideig VV Evelinnel alkotott egy párt – az ő forró pillanataikat a Való Világban követhettük nyomon –, Gabo pedig nincsen jó véleménnyel a lányról.

"Azzal a dagadt Evelinnel voltál együtt, tesó. Tesó, hallod, tiszta dagadt volt"

– mondta el véleményét Gabo.

Sztárok, akik rajongójukkal házasodtak: Patrick Dempsey-től Adam Sandlerighttp://www.life.hu/sztarok/20170320-patrick-dempsey-adam-sandler-es-mas-sztarok-akik-rajongojukkal-hazasodtak.htmlRengetegen álmodoznak arról, hogy egy nagy sztár felfigyel rájuk a tömegben, és mint a mesékben, boldogan élnek, míg meg nem... A legtöbbek számára ez valóban csak álom marad, de vannak olyan szerencsések, akikkel tényleg megtörténik a lehetetlen. Patrick Dempsey és Adam Sandler is egy olyan nőt vett el, aki odavolt érte! TV + SztárokOrigoGianninak van még mit tanulnia a magyar humorról: Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170321-gianni-igyekszik-minel-tobbet-tanulni-a-magyar-humorrol.htmlEgy televíziós interjúban Gianni elárulta: hadilábon áll a magyar humorral. TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huZimány Linda és Oláh Gergő kölcsönösen segítik egymásthttp://www.life.hu/sztarok/20170321-zimany-linda-es-olah-gergo-a-nagy-duettben-video.htmlZimány Linda is a TV2 A Nagy Duett című műsorának sztártáborát erősíti, Oláh Gergő párja lesz. Sok meglepetésre is számíthatunk tőlük. TV + SztárokOrigoSimon Kornél, A Nagy Duett szereplője nem néz tévéthttp://www.life.hu/sztarok/20170321-nem-nez-tevet-simon-kronel.htmlMár kiderült, hogy kik lesznek az újra felélesztett A Nagy Duett szereplői: köztük van Simon Kornél is, akiről kiderült, hogy nem tudta, mire vállalkozik. Ő ugyanis 8 éve nem néz tévét. TV + Sztárok--Hajdú Péter az RTL Klubnak is fog műsort gyártanihttp://www.life.hu/sztarok/20170321-hajdu-peter-az-rtl-klubnak-ismusort-fog-gyartani.htmlAz ATV-nél dolgozó Hajdú Péter nemrég az RTL Klubbal is megállapodott: gasztroműsort fog gyártani a csatornának. A Profi a konyhámban című show-nak szereplője is lesz Hajdú. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoVáratlan bejelentés: Stohl András otthagyja a Vígszínházathttp://www.life.hu/sztarok/20170321-stohl-andras-otthagyja-a-vigszinhazat.htmlHátat fordít a Vígszínház társulatának Stohl András. Lapinformációk szerint a színészt sok olyan feladattal keresték meg, amelyeket szívesen elvállalt volna, azonban társulati tagsága leszűkítette a lehetőségeit. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.