Teljesült Cserpes Laura régi álma

óceán Florida Cserpes Laura
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A híres magyar énekesnő egy régi álmát váltotta valóra, nemrég pedig elárulta azt is, hogy miért volt ez az élmény meghatározó a számára. 

Cserpes Laura nem titkolja, hogy néhány nappal ezelőtt Floridába utazott, sőt, jobbnál jobb fotókkal kápráztatja el a követőit a páratlan szépségű amerikai államból. Megmutatta magát fürdőruhában a napfényes vízparton, de azt is láthattuk, ahogy egzotikus állatokat szorongat a kezében.

Így szeli a habokat a fiatal szépség Forrás: Facebook

Most pedig azt is elárulta, hogy egy olyan álma teljesült, amire már nagyon régóta várt.

"Életem legnagyobb álma volt látni egy Orcát. Ha nem láttam legalább 200szor a Szabadítsátok ki Willyt című filmet , akkor egyszer sem. Felfoghatatlan és szomorú volt látni,hogy ilyen csodálatos állatok bezárva élnek ,mutatványokat kell végrehajtaniuk. Egy medencében élik le az életüket az óceán helyett a családjukkal. Ennek ellenére soha nem felejtem el ezt a napot, amikor először láttam meg álmaim állatát. Csak ültem és néztem őket hosszú hosszú percekig, mint egy kisgyerek.. Ők az óceánok csodái" - írta a 28 éves sztár.

Hoppá! Így romantikázik Laura és Dani - Fotó!

Cserpes Laura osztott meg egy csodás képet az Instagram-oldalán. "Tökéletes szombat este a tökéletes emberrel" - írta ki az énekesnő, így okkal hihetjük, hogy kedvesére, Gyurta Danira gondol. Olvass tovább itt...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.