A híres magyar énekesnő egy régi álmát váltotta valóra, nemrég pedig elárulta azt is, hogy miért volt ez az élmény meghatározó a számára. 

Cserpes Laura nem titkolja, hogy néhány nappal ezelőtt Floridába utazott, sőt,  jobbnál jobb fotókkal kápráztatja el a követőit a páratlan szépségű amerikai államból. Megmutatta magát fürdőruhában a napfényes vízparton, de azt is láthattuk, ahogy egzotikus állatokat szorongat a kezében. 

Így szeli a habokat a fiatal szépségForrás: Facebook

Most pedig azt is elárulta, hogy egy olyan álma teljesült, amire már nagyon régóta várt. 

"Életem legnagyobb álma volt látni egy Orcát. Ha nem láttam legalább 200szor a Szabadítsátok ki Willyt című filmet , akkor egyszer sem. Felfoghatatlan és szomorú volt látni,hogy ilyen csodálatos állatok bezárva élnek ,mutatványokat kell végrehajtaniuk. Egy medencében élik le az életüket az óceán helyett a családjukkal. Ennek ellenére soha nem felejtem el ezt a napot, amikor először láttam meg álmaim állatát. Csak ültem és néztem őket hosszú hosszú percekig, mint egy kisgyerek.. Ők az óceánok csodái" - írta a 28 éves sztár.

 

Hoppá! Így romantikázik Laura és Dani - Fotó!
Cserpes Laura osztott meg egy csodás képet az Instagram-oldalán. "Tökéletes szombat este a tökéletes emberrel" - írta ki az énekesnő, így okkal hihetjük, hogy kedvesére, Gyurta Danira gondol. Olvass tovább itt...