Kiakadt Sarka Kata rajongója a sok szelfi miatt: ezt a választ kapta

Forrás: facebook.com/kata.sarka -
Sarka Kata rajongó szelfi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem múlik el nap, hogy Sarka Kata ne posztolna a Facebook-oldalára, amit sokan nem tudnak szó nélkül hagyni. Egy rajongója például megelégelte a sok szelfit, és Katának szegezte a kérést: "Egy egész életen át pózolni akarsz?"

Nem hanyagolja el egy pillanatra sem rajongóit Sarka Kata, mindennap készít magáról képet a közösségi oldalára. Nem is egyszer jelentkezik be, folyamatosan láthatják az arra kíváncsiak, hogy éppen mit csinál a műsorvezető. A rajongók általában örülnek az ilyen fokú törődésnek, de már közülük is van olyan, aki sokallja a szelfiket, ezért Katának szegezte a kérdést.

Sarka Kata keményen válaszolt a kemény kérdésre Forrás: facebook.com/kata.sarka

"Egy egész életen át pózolni akarsz?

Posztolni? Megosztani? Mire visz ez? Hova vezet? Boldogabbá leszel? Nem nemesebb a kevesebb?" – kérdezte Katát az egyik követője, a műsorvezető pedig nem maradt adós a válasszal. "Szia! Igen, amíg van időm erre, és jó csinálni, addig igen! 3 helyen dolgozom, 2 gyereket nevelek EGYEDÜL, szeretek sportolni! Nem nyilatkozom a magánéletemről, ezért csak itt az oldalamon találhatsz meg, itt pedig nem leszek kevesebb!

Ha kevesebbet szeretnél belőlem, akkor unfollow"

– zárta le a dolgot Kata, aki már többször elmondta, hogy nem nyilatkozik a magánéletéről.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.