Demcsák Zsuzsa elárulta, melyik a kedvenc testrésze

Forrás: TV2 -
Demcsák Zsuzsa nyak testrész
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Demcsák Zsuzsa sem úszta meg a kínos kérdéseket a Vigyázat, gyerekkel vagyok! című műsorban. Sok minden kiderült a műsorvezetőről, például az is, hogy melyik a kedvenc testrésze. Meg fogsz lepődni! 

Demcsák Zsuzsa gyönyörű nagylányával vett részt a Vigyázat, gyerekkel vagyok! című vetélkedőben, ahol bizony sok mindenről lehullt a lepel. A műsorvezető sem úszta meg a kínos kérdéseket és a még kínosabb válaszokat, így derülhetett ki, hogy Demcsák Zsuzsát reggel még soha nem látták zuhanyozni a gyerekei, valamint az is, hogy mi a műsorvezető kedvenc testrésze.

Demcsák Zsuzsa kedvenc testrésze nem a feneke Forrás: tv2

Demcsák Zsuzsának három választási lehetősége volt, mégpedig a feneke, a fogsora és a nyaka közül bökhetett rá arra az egy testrészére, amire igazán büszke. A műsorvezető választott, és nem a fogsorát vagy a fenekét jelölte meg.

Demcsák Zsuzsa kedvenc testrésze ugyanis a nyaka!

Ami ennél is meglepőbb, hogy ezt a kislánya is pontosan tudta!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.