Tegnap bombaként robbant a hír, miszerint Sarka Katát és Kulcsár Edinát is ugyanazzal a nővel csalta meg egykori párjuk. Állítólag ezt a tényt maga Kata és Edina kotyogta ki egy adás felvételén...

A kirobbant újabb pletyka kapcsán Hajdú Péter felháborodott posztjában cáfolta a hírt, de azt is kijelentette, hogy nem kívánja folytatni a sárdobálást, pedig lenne neki is mondanivalója.

A Bors értesülései szerint egy gyönyörű, harmincéves, formás idomokkal rendelkező barna nő bolondította el először Edina egykori kedvesét, Mátét, majd Kata volt férjét, Hajdút. 

Kulcsár Edina és Sarka Kata a 2016-os Story-gálánForrás: Life.hu

Előbbit akkor, amikor Edina a színpadon épp a koronáját adta át a következő királynőnek, Péterrel pedig közös munka alatt alakult ki a románc. Egyes hírek szerint hosszabb ideig tartott, de voltak olyan pletykák is, amik pár alkalmas viszonyról adtak hírt. A hölgy foglalkozását tekintve nem civil, több tévés projektben is dolgozott már, de köze van a művészvilághoz is.

"Akkor történt, amikor Edina 2015 nyarán átadta királynői koronáját az utána megválasztott szépségnek. Míg a színpadon örömkönnyek hullottak, a színfalak mögött egy egészen másfajta játszma kezdődött. Máté azonban hamar lebukott a lánnyal, ősszel már megjelentek az első hírek az eljegyzés felbontásáról. De akkor még senki sem tudta, mi van a háttérben valójában" – mesélte az informátor a Borsnak.