Zimány Linda és Oláh Gergő így gyakorolnak a vasárnapi Nagy Duettre

Nagy Duett Zimány Linda Oláh Gergő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Zimány Linda és Oláh Gergő az egyik legígéretesebb párosa a Nagy Duettnek, de sokat is gyakorolnak azért, hogy minden hang és lépés a helyén legyen. Linda megmutatta, hogyan készülődnek a vasárnapi megmérettetésre. Íme, egy kis kulisszatitok.

Zimány Linda és Oláh Gergő már A TV2 A Nagy Duett első adásában is tökéletes párost alkottak, nem csoda, hogy nem ők estek ki. Rengeteget gyakorolnak azért, hogy minden tökéletes legyen, és ahogy befejeződött a múlt heti adás, már el is kezdték a hangolást a következőre. Linda egy kis kulisszatitkot is mutatott a rajongóinak arról, hogyan zajlanak a próbák. Persze, nem a hétvégi dalukat árulták el, hanem az egyik kedvenc dalukat énekelgették forgatási szünetben.

Zimány Linda és Oláh Gergő Forrás: Zimány Linda

A modell Facebook-oldalán tett közzé egy videót, amin ő és Oláh Gergő énekelnek.

"Természetesen nem az I belive I can fly című számot énekeljük vasárnap, ami a videóban látható/hallható. Gergővel két forgatás között várakoztunk és annyira belejöttünk a közös éneklésbe, hogy jammelgettünk egy kicsit. A versenynótáról nem árulhatok el semmit, csak annyit, hogy érdemes lesz nézni a műsort" - nevet selytelmesen Linda. "Nagyon-nagyon izgulunk, és tényleg minden energiánkkal azon vagyunk, hogy a lehető legjobbak lehessünk. Nagyon élvezem a felkészülés és az élő adás minden percét. Gergő remek partner, és nagyon sokat segít nekem. Szeretnénk továbbra is, ha a nézők bizalmat szavaznának nekünk. Minél tovább szeretnénk juttni!"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.