George Clooney mégsem akar családapa lenni?

válság George Clooney kapcsolat Amal Clooney
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Eddig mindenki azt hitte, hogy a szerelmesek teljes harmóniában várják az ikreket, de bizonyos információk szerint ez nem így van...

Amal és George Clooney szülők lesznek, ráadásul kétszeresen, hiszen a sztárfeleség ikreket vár. Eddig azt hittük, teljes egyetértésben készülnek a családi életre, de Clooney barátai szerint nagy bajban vannak.

A gólyahír után sülve főve együtt voltak, boldogan adták az interjúkat a terhesség kapcsán, de mostanság egyre ritkábban látni őket, sőt állítólag már nem is alszanak egy szobában.

George és Amal Clooney házassága válságba került? Forrás: Valery Hache / AFP

"Nem biztos, hogy George fel tud nőni az apaszerephez. Bepánikolt, csapdában érzi magát, hiszen teljesen felborult az élete. Amal kizárólag a gyermekvállalással kapcsolatos témákról beszél, és Clooney ezt nem tudja kezelni" - mondta az egyik barátja.

A kismama eddig sem nézte jó szemmel a férje italozását, de amióta terhes, egyenesen képtelen elviselni. Az 55 éves színészt ez is zavarja, titokban kell iszogatnia, mert másképp nem tudja levezetni a stresszt.

Az is kiderült, hogy nemcsak a gyerekek neveit illetően nem tudnak megegyezni, hanem abban sem, hogy melyik országban szülessenek meg a kicsik. Arról nem is beszélve, hogy állítólag teljesen különböző nevelési elveket vallanak - írta meg a Story Magazin.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.