4 év után került elő az eltűnt labrador

kutya labrador elveszett
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Sammy névre keresztelt labrador kutyus 4 éven át csatangolt a vadonban, mire nagy nehezen ráakadtak. 

Az ausztrál vadonban töltötte a napjait, és egy közeli ananászfarmon szerezte be a napi táplálékát. A tápanyagszegény étkezés sajnos meglátszik a kutyán: elképesztően lefogyott és a fogai is tönkrementek.

A labrador 2013-ban egy kirándulás alkalmakával csatangolt el a családjától, akik mostanáig töretlenül keresték őt. Minden létező fórumon próbáltak ráakadni az elveszett ebhez, de sajnos sokszor téves volt a riasztás.

De nemrég egy újabb hívást kaptak, és ezúttal valóban Sammyról volt szó. DNS vizsgálattal megállapították, hogy tényleg az elveszett kutyust találták meg - írta meg a Metro.

Alekosz kutyáját már évek óta nem látta orvos

Komoly felháborodást keltettek azok a fotók, amelyek Alekosz kutyájáról, Bettiről kerültek napvilágra. A kutyus testében 10 éve növekszik egy daganat, ami ma már 2 kiló körüli súllyal bír, ám a gazdája még egyszer sem vitte orvoshoz az állatot. Olvass tovább itt...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.