A híres színész komoly balesetet szenvedett lassan 2 éve, de a biztosító még mindig nem fizette ki a kártérítését. Rékasi Károly helyzete olyan rossz, hogy már anyagi problémákkal küzd.

Ahogy azt a Life.hu korábban megírta, Rékasi Károly 2015 júniusában komoly motorbalesetet szenvedett. A sérülés olyan szövődményeket okozott, amelyek még egy 1 évvel később is megkeserítették a sztár életét

Rékasi Károly komoly anyagi gondokkal áll szembenFotó: Marton Szilvia/Origo

Kínkeserves munkával sikerült felépülnie, viszont ez idő alatt nem tudott munkát vállalni, és nagy bevételektől esett el. Közben az is kiderült, hogy a biztosító csak akkor fizet, ha a bíróság megállapította, ki a felelős a balesetért. 

A színész türelme azonban fogytán van, ugyanis a szinkronizálásból és a színészszakszervezeti segélyből nem egykönnyen tud megélni. Az ország egyik legkeresettebb színésze volt, de a baleset óta nagyon sok minden változott. 

Időnként valóban megtörténik, hogy levágom a kenyérről a penészes részt,  és a maradékot megeszem" - írta meg a Story.

Nehéz időszakot élt át Pikali Gerda és Rékasi Károly
A baleset, illetve a hosszan tartó rehabilitáció megviselte a szerelmesek magánéletét is. Gerda akkori nyilatkozata szerint a szerelmük töretlen, míg az egyik szomszédja szerint elég keveset látni a sztárpárt együtt. Olvass tovább itt...