Egy angliai vidámparkban hunyt el egy 11 éves kislány

Forrás: Thinkstock -
halál Vidámpark
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 11 éves kislány egy angliai vidámparkban vesztette életét, ahová iskolájával együtt utaztak. A gyermek azután szenvedett súlyos sérüléseket, hogy kizuhant egy vízi járműből.

Szörnyű tragédia történt a tamworth-i Drayton Manor élményparkban, életét vesztette egy 11 éves kislány. Evha Jannath egy iskolai kirándulás részeként érkezett a vidámparkba, ahol a Splash Canyon nevű vízi játékot próbálta ki, de kiesett. A gyermek az esés során nagyon súlyos sérüléseket szenvedett.

A kislány kizuhant a vízi járműből - Képünk illusztráció Forrás: Thinkstock

A park dolgozói húzták ki a vízből, természetesen azonnal értesítették a mentőket is. H

elikopterrel szállították el a leicesteri kislányt a Birminghami Gyermekkórházba, de Evha sajnos nem sokkal később elhunyt.

A kislány iskolájával szemközti mecsetnél a tragédia után több százan gyűltek össze, hogy megemlékezzenek a kislányról - írja az MTI. A park a baleset után nem nyitott ki, az ügyben vizsgálat indul. A park honlapja szerint az említett vízi jármű 1993 óta várja a látogatókat. A csónakokba mindenki beszállhat, aki legalább 90 centi magas, de az 1,1 méternél alacsonyabbakat csak felnőtt kísérettel engedik a járműveket használni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.