A 11 éves kislány egy angliai vidámparkban vesztette életét, ahová iskolájával együtt utaztak. A gyermek azután szenvedett súlyos sérüléseket, hogy kizuhant egy vízi járműből.

Szörnyű tragédia történt a tamworth-i Drayton Manor élményparkban, életét vesztette egy 11 éves kislány. Evha Jannath egy iskolai kirándulás részeként érkezett a vidámparkba, ahol a Splash Canyon nevű vízi játékot próbálta ki, de kiesett. A gyermek az esés során nagyon súlyos sérüléseket szenvedett.

A kislány kizuhant a vízi járműből - Képünk illusztrációForrás: Thinkstock

A park dolgozói húzták ki a vízből, természetesen azonnal értesítették a mentőket is. Helikopterrel szállították el a leicesteri kislányt a Birminghami Gyermekkórházba, de Evha sajnos nem sokkal később elhunyt. A kislány iskolájával szemközti mecsetnél a tragédia után több százan gyűltek össze, hogy megemlékezzenek a kislányról - írja az MTI. A park a baleset után nem nyitott ki, az ügyben vizsgálat indul. A park honlapja szerint az említett vízi jármű 1993 óta várja a látogatókat. A csónakokba mindenki beszállhat, aki legalább 90 centi magas, de az 1,1 méternél alacsonyabbakat csak felnőtt kísérettel engedik a járműveket használni.